Revolution

Ár:   6000 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   38,4 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: nancy10, Módosítva: 2020. január 20.

Kiszerelés:   38,4 g
Lelőhely:   online
Kategória:   Sminkek szemre

48 szín - 24 fényes a bal oldalon és ugyanaz a 24 a szín matt változatban a jobb oldalon, ez egy olyan keményfedeles kiadvány, amit szívesen megcsodál az ember. Még egy könyvjelzőnek szánt elválasztót is találni a paletta közepén, hogy meggátolja pigmentporok egymásba hullását.

5 változatban kapható

VÁSÁROLD MEG

7500 Ft helyett 5500 Ft Új Makeup Revolution Colour Book Eyeshadow Palette CB02
Ár: 5500 Ft , Eladó: safari
Állapot: Vadonatúj, Helyszín: Budapest, fizetés: Személyes átvétel Budapesten vagy foxpost / postán maradó / MPL csomag utalás után

Borostyan

pomme

Bőrprobléma: Bőröregedés
2021. február 28.

A lila/rózsaszín és a fekete/szürke van meg. A rózsaszín szerintem nagyon jó, a szatén színek csodásak, de a matt része is szépen működik nekem, nyilván egy minimális alap vagy korrektor kell alá, de nagyon szép árnyalatok vannak, kb. 40 színt biztos tudok majd használni, ezek mind hideg színek. Erre a palettára 5 csillagot adnék, mert jó a színösszeállítás is, meg a minőség is, tényleg a gótmacától a cukorkasminkig mindent meg lehet vele alkotni, ami külön jó, mert én mindkettőt szeretem :D Ja és a szatén oldalon a leghalványabb oszlop topperként is működik, brutál égszínkék fényt ad ha fekete alapra viszed fel.

A fekete paletta nálam 1 csillagot ér, ezért a 3-as átlag... Olyan sok féle szín rakhattak volna bele, neki is kezdtek, van benne 1-1 barnás/zöldes majdnemfekete árnyalat, de hamar kifulladt az ötletelés, mert ha azt mondom, hogy 8-8 különböző árnyalat van benne oldalanként, akkor talán sokat mondok. Itt már vannak minőségbeli hiányosságok is, még a csillámos oldalon is van olyan sötét szín, ami csíkoz, pozol, nem pigmentált annak ellenére, hogy a legsötétebb feketék között van...szóval ezt 2-3 szürkés/ezüst színből ki lehet hozni otthon is, nem kell ez a paletta. Féláron vettem mindkettőt, 8 euró volt darabja, de még így is kidobásnak érzem a feketét, hogy a pink paletta kárpótol valamennyire.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. február 28.

app+324

Bőrtípus: Zsíros
2021. február 5.

Nekem a lila/rózsaszín van meg
Hát én abszolút nem vagyok elégedett... A matt színek szinte nem is látszanak egyáltalán nem pigmentáltak valami halványan látszik de egy szép igényes smink hez kevés... a csillámos fele meg csak valami fény kevés színnel. Én nem vennem meg újra inkább vennék másik palettát 6000Ft sok egy ilyen palettáért.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. február 5.

Nekem a lila/rózsaszín van meg

DaisyAv

2021. február 2.

A zöld palettát vettem meg a notino-ról és imádom. Gyönyörűen pigmentáltak a színek, a formula tartós, nem potyog, tart szépen egész nap. Nem szemhéjpúderként használom, hanem szemtusként/szemceruzaként, rúzsecsettel viszem fel hol egészen vékonyan, hol vastagabban. A rózsaszín és a szürke palettákat még kiszemeltem, de a zöld a kedvencem egyértelműen. Ajándéknak is tökéletes, annyira szép maga a paletta, hogy szerintem kevés nőnek nem nyerné el a tetszését.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. február 2.

Hidratálók: Magnesium Stearate, Aluminum Hydroxide

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Ásványi olaj. Színtelen, tiszta folyadék, melyet a petróleumból vonnak ki (vagyis inkább a petróleumból gázolaj gyártás folyamatának mellékterméke). Rossz hírneve ellenére Paula Begoun szerint a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj a valaha talált legbiztonságosabb, legkevésbé irritáló hidratáló anyag. Ezenkívül hatásos sebgyógyító is. Az ásványi olajnak azonban némi pórus eltömítő hatása is van, így kombinált és zsíros bőrűeknek jobb kerülni.  Dr. Rózsa Sándor a Testápoló Kislexikonban az ásványi olajat  a nem ajánlott összetevők közé sorolja, mert szerinte "megmarad a bőr felszínén, nem szívódik föl, akadályozza a bőr lélegzését". A híres amerikai bőrgyógyász, dr Leslie Baumann Cosmetic Dermatology című könyvében viszont Paula Begounhoz hasonlóan azt írja, hogy a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj egy kiváló és biztonságos hidratáló összetevő.

Pálmaolajból származó bőrpuhító, emolleint összetevő, melyet gyakran használnak natúrkozmetikumokban a szilikonok természetes alternatívájaként.  A comedogén idexe 5-ből 4-es, így pattanásokra hajlamos bőrrel érdemes óvatosnak lenni az összetevővel. (További info: truthinaging)

Talc 1 0

Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát.

A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.

A CosIng hivatalos besorolása szerint sűrűségszabályozó és kötőanyag. Ragadós jellege miatt elsősorban rúzsokban és ajakápolókban találkozhatunk vele.

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Műanyag féle, melynek számos funkciója van a kozmetikumokban. Leggyakrabban fizikai bőrradírokban használt dörzsölő anyagként. Szintén gyakran használt felületi hártyaképző (film forming), sűrűség szabályozó és stabilizáló anyagként. Paula Begoun szerint rossz hírneve ellenére nem mérgező anyag a polyethylene és a kozmetikai iparban felhasznált mennyiségben a környezetre sem súlyosan káros.

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.

Ón-oxid, vagy más néven ónkő. A természetben megtalálható ásvány. Színe a világossárgától a feketéig változhat. Kozmetikumokban radírozószerként és viszkozitásnövélőként (hogy kevésbé legyen folyékony a kozmetikum) használják.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Kármin. A kármin a kokcsinella nevű színezékanyagból nyerhető kárminvörös vagy bíborvörös színű festék (a kokcsinellát a fügekaktuszokon élősködő bíbortetű nőstényeinek porítmányából vonják ki). Amerika felfedezése előtt a Lengyel bíborpajzstetűt használták erre a célra. A kárminfesték az egyik legjobb minőségű természetes eredetű vörös festékanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.

Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.

Sminkekben gyakran használt lilás, rózsaszínes színű színpigment.

Vízben oldódó sötétvörös színű, a kozmetikai és testápolási termékekben korlátozás nélkül használható színezőanyag, melyet melyet legelőször az USA-ban alkalmaztak az Amaranth helyettesítésére.

Élénk kék színű, sminkekben használt pigment.

Egy alumíniumból előállított mesterséges összetevő, ami a CosIng besorolása szerint átlátszatlanná tevő, bőrvédő, vízmegkötő és sűrűség szabályozó anyagként használnak. A gyakorlatban az összetevőt az INCIDecoder szerint sokkal inkább pigment technológiákban használják: egyrészt a Titanium Dioxid-on védőréteget képez, ami stabilabbá teszi a fényvédőt, másrészt "fordítva" használva (vagyis nem bevonóanyagként, hanem alapanyagként, amit másik pigmenttel bevonnak) növeli a pigmentek színezőképességét.

Színezék. Barnás sárga.

A CosIng besorolása szerint töltő- és sűrűség szabályozó anyag. Leggyakrabban sminkekben használják a micához hasonló tulajdonságai miatt. Állítólag a synthetic fluorphlogopite-ből gyártott pigmentek a micából gyártott természetes pigmentekhez képest több előnnyel is rendelkeznek: bár mindegyiket leginkább gyöngyházszerű, csillogó hatása miatt alkalmazzák a sminkekben a mesterséges pigmentmolekula mérete egységesebb és a belőle gyártott por természetes szennyező anyagoktól mentes. Ezen előnyöknek köszönhetően pedig a synthetic fluorphlogopite pigmentekkel többféle és jobb színhatás érhető el, mint a hagyományos mica pigmentekkel.