Hajápolók

Revolution Hair Plex 3 Bond Restore Treatment

3.3
Hozzáadva 2023.09.02.
100 ml és 250 ml

Egy helyreállító és kondicionáló plex kezelés, amelyet sampon és balzsam előtt kell használni. A hármas molekulatömegű fehérje kaszkád rendszere a hajrost különböző rétegeit célozza meg, segít helyrehozni és megerősíteni a belülről származó károkat. A Plex termékcsalád nemcsak a hármas tömegű molekuláris fehérjerendszert tartalmazza, hanem mindegyik készítményt szakszerűen úgy alakították ki, hogy a legjobb összetevőket biztosítsa a haj számára. A fehérjerendszer három különböző típusú növényi fehérjéből áll, amelyeket úgy választottak ki, hogy a hajrost különböző részeit célozzák meg. A Phytantriol és a B5 provitamin erő kombinációja biztosítja a haj hidratáltságát és egészségét, miközben a kondicionáló szerek keveréke segíti a haj puhítását és simítását.

5480 Ft és 8499 Ft-tól

2024.05.31. 22:15

Nagyon szeretem! Kellemes illat, jó hővédelem! Sokáig elég.

2024.02.05. 23:33

Nem rossz termék, viszont az árához képest nagyon kis kiszerelés.

2022.05.27. 05:04

Pozitívumai: Jó illata van, ami meg is marad a hajban, állaga miatt nagyon könnyű eloszlatni. (Első) Használat után fényesebb a haj, könnyebb kifésülni.Negatívumai: A kiszerelés nagyon kicsi, sok használatra nem elég, ellenben nem olcsó. A szép összetevő listába belerondít a 3 féle szilikon, ami reméltem, hogy nem okoz gondot, de sajnos már a második használat után képezett réteget a hajamon, kimosása sok időt vett igénybe és összessegében inkább rontott a hajamon, mint javított. Persze ez csak akkor okoz gondot, ha egyébként sem bírja az ember haja a szilikont. Nekem nem bírja, így nem hogy látványos javulást nem tudtam elérni vele, de még rosszabb lett, mint volt.Összességében nekem felesleges volt megvenni, de annak, akinek a szilikon beválik, tökéletesen jó lehet.