Encike83
A szem környékének finom szerkezetű bőrét elasztin, jojoba olaj, kollagén tartalommal hidratálja, ápolja.
2016.01.10. 09:34
Apró,minimálisan láthatóak a szem alatti ráncaim,azok is csak a nevetésnél. Szerencsés vagyok,még így 46 évesen is. :) Hidratálásra használtam leginkább. Gyönyörűen simítja a szem alatti környéket, Kiváló!
Utoljára szerkesztve: 2012.07.02. 17:22 - 2012.05.09. 16:54
Nagyon jó krém, valóban nem a ragadós kollagénes filmréteggel "simít" optikailag, hanem beszívódik, feltölt. Illata rendben, de ez nem érdekes, felőlem ezt az összetevőt igazán kihagyhatnák már, mondjuk ez legalább nem allergizál. Május elején írtam az eredeti véleményem, július eleje van és szegény kis tégelyke egy hónapja ott szomorkodik a fürdőszobapolcon érintetlenül, ugyanis kb 2 hét használat után elkezdte csípni a szemem, akármennyire vigyáztam hogy ne kerüljön bele. Tanulság: legalább 1,5 hónap alkalmazás után írunk véleményt. Ja és egy csillag persze emiatt levonva, nem több, mivel jobban belegondolva azért is adtam fel a kísérletezést egy-két alkalom után, mert rátaláltam sweetsation-ra. De erről majd később.
2012.03.14. 20:41
Nagyon kellemes illat és állag, nagy kedvencem, eddig ez az első szemkörnyékápoló, amit megtartottam. Nem ragad, finoman beszívódik. Kedvenc :)