Hajápolók

Schauma Sea Buckthorn Vital Vitalizáló Hajbalzsam Homoktövis Kivonattal

4.3
Hozzáadva 2022.02.07.by

siss

Vitalizálja a hajat a hajtövektől a hajvégekig, segít visszaállítani a haj természetes rugalmasságát, simaságát és ragyogását. A homoktövis ismert gazdag C-vitamin és anti-oxidáns tartalmáról. Az egészségesebb, élettel telibb hajért.

Fakó és tartás nélküli hajra. Szilikonmentes.

2018.06.24. 16:16

Szilikonmentessege ellenere nagyon puha, selymes hajat varazsol, bar picit elnehezit. Furi sarga szine van, es az illata is az erosebb kategoriaba tartozik, de megkockaztatom hogy az egyik legjobb szmentes balzsam, ami eddig a kezem ugyebe kerult.Samponjaval egyutt hasznalom, az nem volt tul nagy szam, de ez eleg jo kis balzsam.

Utoljára szerkesztve: 2018.06.03. 05:39 - 2018.04.29. 10:15

Heti egyszer-kétszer használom, mindennapi hajmosás mellett. Nem nehezíti el a vékony szálú kevés hajam. Állagra túl folyós, illatra kategóriájában elég extrém. Nem feltétlenül kell utána kifésülést segítő balzsamot használni, puha fényes hajat eredményez.Különösen tetszik a keratin tartalma miatt.Samponját is használtam, de nem hagyott bennem mély nyomot.Update: Nem folyós az állaga, az előző példányommal volt a baj. 5 féle balzsamot/ pakolást használok jelenleg felváltva, és állítom ez a legjobb mind közül.

2017.11.18. 21:34

Sajnos én leszek az, aki lehúzza :( . Az itteni vélemények miatt vettem meg, de az én vékonyszálú hajam már a hajmosás utáni második napon nagyon zsíros. Tuti ez a hibás, mert a sampont nem cseréltem le. Mellette szól viszont, hogy nagyon jó illata van, és tényleg puhítja a hajat. A színe meg nagyon meglepett, amikor először használtam :D . Kár érte, mert egyébként nagyon szeretem ezt a márkát.

2017.04.01. 11:50

Imádom az illatát, meg azt hogy napokig érezni lehet utána:)

Utoljára szerkesztve: 2017.04.20. 11:04 - 2017.02.01. 17:37

Kedvenc balzsammá vált! Pedig az elején nem szerettem az illatát,de mint balzsamot imádtam.Aztán megszerettem azt a citrusgyümölcs szerű illatát is.Már a másodikat használom és nem is akarom leváltani.Én először szappannal átmosom a hajam,aztán balzsam,a végén pedig sampon.Így nem zsírosítja le a kevés és vékonyszálú hajamat.Puha,könnyen fésülhető illatos hajat eredményez.Télen a sapkás időszakban akár napokig érezhető volt az illata,most azért hamar kiszellőzik a hajból.A színe narancssárga,picit lágy balzsam,könnyen kifolyik a kezemből,ha nem figyelek,de az értékéből ez nem von le.Nagyon szeretem,maradok ennél.

2017.01.05. 13:36

A samponját másodjára használom, most vettem hozzá a balzsamot is, ezzel is meg vagyok elégedve, puha, és illatos hajat eredményez.