Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
horzso
Helyreállítja a szem körüli bőr fiatalos kinézetét, a ráncokat láthatóan csökkenti, minimalizálja a sötét karikák megjelenését.
Kiszerelés: 15 ml
2019.09.25. 08:49
Mikor még megvettem nem olvastam véleményeket. Én a karikák csökkentésére, illetve a szarkalábak csökkentésére vettem. A krém állaga nekem folyósabb, mint szerettem volna, nehezen is szívódott be a bőrömbe. Nekem sajnos nem nagyon használt semmit, pedig mindennap esténként feltettem az érintett területre. Ennyi pénzért többre számítottam, még mindig megvan a fele biztosan.Tény viszont, hogy sokáig elég, pedig nincs sok benne és designos a külseje.
2017.12.06. 06:47
Ebayről rendeltem belőle kis kiszerelést kipróbálni.Nagyon táskásak a szemeim és eddig nem találtam meg A krémet.Nagyon kevés elég belőle,tartalmas krém.Nekem egy picit zsíros marad a szemem körül tőle.DE!! A szemhéjam egy picit mintha nem lenne annyira megereszkedve!!! Rácaim nincsenek hála égnek,engem a táskák zavarnak.Most kb.2 hete használom és azt merem mondani,hogy jó termék.A táskák halványabbak, a szemhéjam is szebb lett.
2017.03.05. 13:53
Nagyon szerettem használni, különleges csomagolása és a márka iránti szenvedélyem befogta a szememet a hatása és az árra vonatkozóan.
2016.02.01. 21:41
még decemberben sikerült hozzájutnom nagyon kedvező áron 2 db 5 ml-s krémhez. a jó véleményeket olvasva izgatottan vártam hogy mit tud....és nagyon meg vagyok vele elégedve! karikára nagyon jó hatással van, ráncaim még nincsenek hálég, megelőzés céljából is vettem őt. most járok az első tubus végénél, viszont ha mindkettő elfogy majd akkor beruházok még egyre az tuti :) egy tipp azoknak, akiknek ilyen kis tubusos a krémjük mint nekem: én kinyomtam egy kis tégelybe, jobban szeretem így. a tippem az hogy ha kinyomtatok mindent belőle vágjátok szép ollóval a tubust, rengetek krém van még benne! :)
2016.01.21. 09:35
Csúcsszuper! A fekete karikák teljesen eltűntek! Nincs is több hozzáfűzni valóm. A legjobb krém! Nálam 10+1 csillag!
Utoljára szerkesztve: 2015.12.14. 17:14 - 2015.11.23. 17:44
Update: Megkapja az ötödik csillagot is, mert pontosan olyan állapotban van a szemkörnyékem tőle, mint az EL-től. Kicsit tovább kellett várni rá, de néhány hét az égvilágon semmit nem jelent egy szemkrémnél. Az EL Global Revitalizing Blam a "my bitch" szemkrémem, de a kíváncsiságom hajtott, szóval amikor legutóbb elfogyott, nem azt vettem újra. Meg is bosszulta magát az ötlet. A kis vonalkák elmélyedtek, ránc kezdemények kezdtek kialakulni, összességében nagyon nem tetszett néhány hét után, amit láttam a tükörben, mert az a készítmény, amit helyette használtam, szinte kiszárította, nagyon meghúzta az egész területet, bármennyit is kentem rá, mintha semennyi nem lett volna elég. De a kíváncsiságom még tovább hajtott, így találtam rá erre. Meglepően jó krém. Elég testes, viszont az ujjaim melegétől olvad és valami eszméletlen jó érzés felkenegetni, ilyen téren ez a legjobb, amihez eddig szerencsém volt. A megszadizott szemkörnyékemet egy hét alatt rendbe szedte, szépen feltöltötte az elmélyült vonalakat, összességében már ennyi idő alatt sokkal jobban néz ki az egész terület, majdnem visszanyerte az "előtte" állapotot, szerintem még néhány nap és megint rendben lesz. Ez az első pumpás szemkrémem és kifejezetten szeretem, mert sokkal egyszerűbb, higiénikusabb az adagolása. Egyelőre 4 csillagot adok neki (mert felet nem lehet), mert két dolgot még nem tapasztalok, amit az EL ennyi idő alatt már produkált: a feszes szemhéj és a világosabb szemkörnyéki terület. Ha ezeket is eléri, akkor megkapja az ötöt. A plusz fél csillagot pedig azért adnám, mert annyira komfortosan tartja a szemem környékét, hogy az valami mennyei.