Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Sminkek arcra
Lelőhely: Müller, douglas

Shiseido Sheer and Perfect Kompakt Púder

4.7
Hozzáadva 2019.01.20.by

La-Fee

10 g

Olajmentes, pórusfinomító börszín kiegyenlítö, selymes textúrájú kompact púder, natúr fedéssel, minden bőrtípusra.15-ös fényvédelem.

14 000 Ft-tól

2020.08.18. 12:22

Nekem eddig életem legjobb púdere. Mégpedig önmagában használva! Csodásan egységes, egészségesen fénylő, bársonyos bőrt eredményez. A szivacsa nekem nem vált be, én ecsettel viszem fel. Tény, hogy nincs szükségem erős fedésre, így nekem tökéletes. Imádom, hogy van hozzá utántöltő,és hogy vannak akciók, amikor kedvezménnyel beszerezhető. Bár nekem minden pénzt megér.

2015.12.19. 23:18

Egyik barátnőm ajánlotta ezt a púdert, hogy neki csak ez vált be és hogy higgyem el tökéletes! Először nem igazán voltam vele elégedett. Átfénylett ami normális mert nem mattító ugye, de azért már túlzás volt amit csinált. Először shiseido bb krémmel használtam na akkor olyan narancssárga lettem mintha a fejem külön szolisztattam volna... Szimplán korrektorral egy fokkal jobb volt a helyzet, de akkor sem az igazi. Ha akkor írtam volna véleményt talán 3 vagy inkább 4 pontot adok, mert mikor felkentem és nem láttam a színét akkor azért szép volt :) Összetörtem véletlen és nem is foglalkoztam vele. Tegnap viszont kaptam egyet ajándékba. Gondoltam ha már így alakult próbáljuk ki, ugyanis azóta használok más alapozót (estée lauder double wear light) és más korrektort (estée lauder double wear stay in place). Ráadásul a bőröm is valamivel rendbejött, már nem zsíros egyáltalán és kevésbé problémás. Kipróbálatam és tényleg tökéletes!! Az alapozó után mattításra nincs szükségem, szóval igazából fixálásra használom, meg hogy azért tökéletesen egységesítsem az arcom. Mert azt teszi. Tökéletesen simának, tökéletesen tökéletesnek néz ki tőle a bőröm, kiegyenlíti a bőrfelszínt, ahol több korrektor van és így világosabb a bőröm valamivel teljesen egy színbe hozza az arcommal! És ráadásul 100%-ig természetes hatású! :) egész nap a helyén marad és ugyan űgx mutat az egész sminkem mint reggel mikor megcsináltam :) Szóval igazán ajánlom. Ráadásul imádom a dobozát!

Utoljára szerkesztve: 2015.05.01. 17:28 - 2015.02.27. 11:30

Szép bársonyosan selymes réteggel fedi be az arcot, egész nap tart, de ha valami folytán újraigazítás kellene, igazán táskabarát darab. Nem igazán mattít, hanem egészségesen mutatja meg a bőrünk fényét, ami a mi korunkban mar igazán kötelező, hogy ne mattítsuk, hacsak nem akarunk plusz tíz évet ráverni még a korunkra. :) Frissítés: nem kap 5 csillagot, bár nem egy rossz darab, de mégsincs az a húha hatás, hogy decsodaszép lett a bőrképem. Kicsit "fakó", van amire lecserélném..Friss:Na mégsem rossz ez kérem szépen, még önmagában sem! Csak kellett egy kis napsütés! Az elöbb rosszul illesztettem be, ez a legfrissebb véleményem, hogy szeretem és szívesen használom már!