Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
juditkaa70
"A SHISEIDO Benefiance Wrinkle Smoothing Cream ránckisimító krém normál bőrre selymesen lágy ránckisimító 24 órás krém, mely segít visszaállítani a bőr reagáló képességét, ezáltal optimálisan reagál a bőröregedést gátló készítményekre, javítja a bőr megújuló képességét. Mélyen hidratálja a bőrt, feltölti a szárazságból adódó ráncokat, miközben megelőzi a későbbi ráncképződést. A bőr azonnal puhábbá válik, rendszeres használat mellett a ráncok halványodnak, a bőr fiatalosabbá, rugalmasabbá, ragyogóbbá válik. 40+ korosztály számára."
2024.04.26. 09:43
Semmilyen wow hatása nincsen, erős alkoholos illata van, kellemesen beszívódik, de ettől sokkal jobb termékek vannak kedvezőbb áron.
2021.12.21. 07:56
Pici mintàt pròbàltam belôle, engem abszolùt meggyőzött. Semmi irritàciò, jòl beszìvòdik, könnyű àllagù. Lènyeg: meg van benne a bőrszèpìtő tènyező! Kìvànsàglistàs.
2021.09.21. 17:45
Felkenéskor picit csíp és orrba vág az alkoholszag. Muszáj alá/fölé valamit még tenni, különben múmiává aszalja a bőröm. Mondjuk nem az Ultimune szérumát, mert az szintén halálba szárít. Csalódott vagyok.
2021.02.26. 18:06
Nem egy rossz krém, de annyira azért jo sem, amennyi pénzt elkérnek érte....Kicsit mintha folyosabb állaga lenne és ragacsos érzetet hagy maga után. Ido kell neki míg teljesen beszívodik a borbe...ígyhát kozvetlenuk a sminkelés elott nem ajánlanám...van egy kis prfumos illata is, de még az elviselheto szinten. Nem vásárolom újra volt már ilyen árkategoriában sokkal jobb krémem is...
Utoljára szerkesztve: 2021.02.06. 11:08 - 2021.01.16. 14:06
Nagyon szép egyenletes tónusú lesz tőle a bőr. Fáradtnak tűnt a bőröm a sok stressz miatt, azért vettem meg. Ráncom nincs ez ügyben nem tudok nyilatkozni. Viszont, amikor a tégely felét elhasználtam, az arcom elkezdett kivörösödni, viszketni, majd kipattogni tőle. Nem pontozom le ezért, lehet valamelyik hatóanyagát nem bírja a bőröm.