Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
bambuszka
2024.11.14. 20:14
Nagyon megkedveltem ezt a krémet. Kicsit tartottam a benne lévő shea vajtól, nehogy eltömítse a pórusaimat, de nem vettem észre ilyet. Zsíros bőrűként nyárra kicsit sok, de a hidegebb időben még az én bőröm is beissza. Az illatát pedig imádom, nem parfümös, azokat nem bírom, inkább enyhe kellemes. Azt sajnálom, hogy olyan drága, de ez biztos a peptidek miatt is van, amiből van egy pár benne 🙂
2024.04.01. 16:09
Az egyik legnagyszerűbb hidratáló-regenerálóm, amit valaha használtam! Igaz, a teljes termékcsaládot együtt alkalmazom (Beta Panthenol toner, cleanser. szérum és krém). Csodakencék. Nagyon szépen hidratálják, regenerálják a bőrömet és gyönyörűen helyrehozzák a korábbi rutinom minden hibáját. Csak ajánlani tudom azoknak is, akiknek az enyémhez hasonló érzékeny bőrük van. Abszolút 5 csillag!
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.