Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
onecrimsonnight
A vörösáfonya és az áfonya kivonatok mélyen tisztítják a pórusokat, miközben az epermagok gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket.
Parabénmentes.
2018.07.22. 08:57
Vörösre marta az arcomat, pedig amint éreztem, hogy valami nem stimmel, azonnal lemostam.Nagy kár, mert az illata igazán vidám.
2018.04.19. 20:03
Vásárlásom mellé kaptam ajándékba kettő maszkot, az egyik ez volt. Nagyon finom az illata, bár meglennék vele elégedve enélkül is. Nagyon testes, gazdag kis arcmaszk. Lemosás után valóban frissnek, tisztának érzem az arcom, de emellett nem szárítja ki, a bőröm tiszta és hidratált egyben. :) Ami negatívum, hogy nagyon alapos lemosás után, ahogy haladok az arcápolási rutinomban a tonikos vattapamacson igencsak erősen lilás-rózsaszínes marad. Valójában ettől még nagyon jó cucc, ez lehet csak az én hülyeségem, hogy engem zavar.
2017.02.24. 20:28
Épp most mostam le, így nagyon friss az élmény. Egy parfümériában összeghatártól függő kedvezménnyel vásároltam. Muszájból vettem meg, hogy elérjem a limitet. Felkentem. Isteni finom illata van. Kicsit soknak tűnt a mennyiség, én nem szeretem az ilyen termékeket többször használni (higiénia). 15 perc múlva mostam le. Közben is, mosás alatt is, utána pár percig kicsit húzódó érzés az arcomon, de a hatás csodás: valóban tiszta pórusok, tiszta érzet. Talán 500 Ft volt?! Ha újra megyek, biztos veszek!
2014.02.26. 16:27
Ez a maszk gyengédebb, mint a barackos társa, nekem jobban tetszett. Tele van sok pici magőrleménnyel, ami jól radíroz, de mégsem durva a bőrhöz. Szép sima és ragyogó a bőr utána és nekem egy tasak kb 3-4 használatra is elég.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!