Hajfestékek

Syoss Color Stylists' Selection Tartós Hajfesték

2.5
Hozzáadva 2012.09.12.by

wishes

Professzionális minőségű tartós hajfesték színintenzív pigmentkeverékkel a gazdag, hosszantartó hajszínért és szalonminőségű színeredményért.

2017.04.23. 13:20

Sajnos nem éri meg az árát, rettentő gyorsan kopik. Frissen festve szép színei vannak, de nekem másfél hétnél nem maradt fent tovább.

2017.03.02. 19:08

10-5ös árnyalat.Eddig nagyon szerettem a syoss hajfestékeket, de számomra most ez mellényúlás volt. Az állaga nem igazán tetszett, a színelőhívó habos volt, és miután belenyomtam a színt sehogy sem akart elegyedni. Kiöntöttem tálkába úgy tudtam csak elkeverni. Kicsit aggódtam, hogy lehet baja van a festéknek és az sem nyugtatott meg, hogy végig annyira viszketett tőle a fejbőröm, hogy folyton vakargattam. Ez a festék kimosása után sem múlt el még néhány óráig.Egyébként a szín rendben volt, sötétbarna hajam (tő) aranyos szőke lett. A már festett középszőke hajamon (hajvég) nem sokat változtatott. A balzsam sem tetszett most, ettől egy sokkal jobb változat jár a többi syoss hajfestékhez. Nem veszem újra.

Utoljára szerkesztve: 2016.12.02. 09:03 - 2016.12.02. 09:01

Érdekes, hogy ennyi rossz tapasztalatot látok. Én 2 éve festettem be a barna hajamat "lágy barna" színnel, és még most is látszik az alján, aranyosan csillog! :) Előtte se a henna, se a fodrászok által kikevert profi hajfesték nem használt, egyszerűen se érzésre, se színre nem lett más (főleg a hajerősítés+a szép aranyos-vöröses csillogás volt a cél). Igaz, ha jó emlékszem 35-40 percig volt fenn a hajamon, lehet, hogy amiatt lett olyan szép a színe és a csillogása. Igazság szerint tökéletesen teljesített, minden hozzáfűzött reményemet teljesítette: erősebb hajszálak, szép tartás, szép szín :). Sőt, nekem tetszett az is, ahogyan idővel a színe megváltozott: a sötétbarnából igazi lágy barna lett, de az aranyos-vöröses csillogás megmaradt, és a lenövés sem látszott.

2015.09.15. 07:55

Életem első hajfestése, miután a Loreal-os hajvilágosító cuccal szét lett szőkülve az amúgy barna hajam, úgy döntöttem, őszre visszafestem az eredetire, vagyis legalább ahhoz hasonlóra....Remegő lábakkal mentem be a DM-be, megvettem ezt... Az elején nagyon szép színe volt, sötétebb, mostanra már teljesen lejött belőle az a szín... Egyre jobban hasonlít az eredetire... :D De legalább nem roncsolta a hajamat...

2015.07.30. 06:37

Aranyló rézvörös színű festéket vettem belőle. Gondoltam szép barna lesz, rézvörös fénnyel, hiszen a képen az van. Befestettem és szó szerint piros lett tőle a hajam. Nem azt a színt kaptam mit kellett volna...

2015.02.21. 14:33

Nem volt olyan vészes, bár taccsravágta a hajamat. Vöröset használtam belőle, de sajnos nem volt olyan szép színe, így inkább áttértem az Oleo intense-re, bár attól is elpártolni készülök. Nem hiszem, hogy ismét Syoss festékkel festeném a hajam.