Hajfestékek
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Syoss Permanent Coloration Tartós Hajfesték

2.8
Hozzáadva 2023.02.27.

A koncentrált színpigmentek egészen a haj belsejében fejtik ki hatásukat, fakulást gátló védelemmel. A mélyregeneráló hajbalzsam javítja a hajszerkezetet, így véd a sérülés ellen. A színeredmény a haj természetes színétől függ.

30 árnyalatban kapható

2023.11.23. 20:49

A képen látható színt használtam. A szín csodás lett, mint a dobozon, és baromi tartós, nem kopott ki olyan gyorsan és csúnyán mint más rózsaszínes festékek. Viszont tönkrevágta a hajamat, a vége szanaszét töredezett tőle, így többé nem veszek syoss festéket az tuti.

2023.07.25. 12:14

Én a Coral Gold árnyalatot vettem meg. A hajtövem már jó 3 centire le volt nőve, a hossza pedig másfajta festékkel volt festve ("csokis karamell" - Wellaton). Tökéletesen, egységesen fogta be a hajam, nagyjából olyan színű is lett, mint a képen. Kicsit talán sötétebb, de ez érthető, hiszen a javasoltnál sötétebb a hajszínem. Túl vagyok kb 6-7 hajmosáson, továbbra is tartja magát. Szerintem szuper festék. Viszont nagyon folyékony, mell fölé érő hajra 2,5 doboznyi kellett.

Utoljára szerkesztve: 2023.06.15. 18:40 - 2023.05.26. 20:30

Update: 2 hajmosás után megkaptam kb azt a színt, amit a doboz ígér, szóval elég gyorsan kimosódik, tekintve, hogy élénk színű volt előtte... de legalább meglett? 🤔 Nem tudom. A szalon minőség csak marketing. Szintén a Lavender Crystalt hoztam el, mert csodás a szín és féláron volt.Szőke melírokra vetettem be (főleg), mert meguntam a "karbantartást", de került a természetes barna hajamra is, mert van néhány ősz hajszálam, amit nem tudtam úgy hagyni.Nos... Ősz hajra nem ajánlom, mert azzal a párral sem sikerült megküzdenie, ami nálam előfordul.Barna hajon csalódás lesz (bár eleve szőkére ajánlott), mert inkább rózsaszínes árnyalatot kreál, viszont szerintem nem csúnya, mert hűvös szín (nekem csak azok állnak jól), de nyilván sötét, ez nem szőkítő.Ami a szőkét illeti, az ajánlott 30 percet picit túl sikerült lépni az egyik oldalon... de így sem volt eltérés, a Schwarzkopf lila hajszínezőjének élénk liláját kaptam. (Purple punk?) Majdnem fehérre volt szívva a hajam előtte, gondolom ez is szerepet játszott benne. (Írja a papírja, hogy ilyenkor csak 20 percet hagyjuk rajta, de nem könnyű összeszedni a melírokat) Alapvetően nem teljes csalódás, mert szeretem azt a színt, és van itthon maradék, így elbánhatok az ősz szálakkal, de azért messze van a szép levendula színtől. :((Az említett pasztelles árnyalatairól eddig csak rosszat hallottam, szóval ahhoz képest legalább kaptam valamilyen színt, gondolom)

2023.03.02. 19:42

Az új(abb kollekciós) Lavender Crystalt vettem, és számítottam rá, hogy nem azt a színt kapom, mint a dobozon, de hogy a teljesen kezeletlen és natúr hajamat VILÁGOS RÉZVÖRÖSRE szívja öt perc alatt.... na erre azért nem.Tizen-huszon évesen festettem a hajam egy-két évig, voltam vörös, és fekete is. Aztán abbahagytam, lenőtt, a festett rész is már 15 év alatt, gondoltam ennyi idő elég volt a cégeknek is fejlődni a hajfestékek terén.Nagy tévedés. (Tudom, én vagyok a naiv, mért nem egy színezővel kezdtem...)Ráadásul belezúgtam ebbe a levendula-színbe, ami a dobozon is volt, hideg mályvás árnyalat, hát most mondjátok, h nem különleges...! Már amikor elkezdett epervörösre színeződni a töve, akkor már indultam lemosni, de hát mondom: elég volt öt perc és kész is.... .... a világos rézvörös...!A férjem azóta Pumuklinak csúfol.Bele se menjünk :D