Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Kézkrémek
Lelőhely: The body shop márkaboltok

The Body Shop Love & Plums Kézkrém

Hozzáadva 2021.11.04.by

racheldawes

"Ez a vegán ápoló a nap minden percében azon fáradozik, hogy kézfejed bőre hidratált és pihe-puha lehessen a legzordabb időben is. Különleges kiadású, ünnepi illatkavalkád, melyet szilva kivonattal gazdagítottunk Törökországból, és nőies bazsarózsával, emellett pézsmával fűszereztünk meg. Egy igazán kedves, virágos-gyümölcsös illat, hogy instant átjárjon a karácsony szelleme. Nyomj a tenyeredbe borsónyi mennyiséget a könnyed, géles formulájó kézkrémből, masszírozd bele jól kacsóid és a körömágyak bőrébe, majd élvezd az akár 48 órán keresztül tartó ápolást!"

1990 Ft-tól

2024.04.25. 22:05

Kedvenc lett. Jól hidratál, nem hagy ragacsos érzetet és nagyon jó az illata.

2023.06.15. 08:14

Megtaláltam egy táskám aljában és újra szerelembe estem az illatával, egyszerűen mámorítóan mennyei! Édes, de nem fejfájós módon, kollégáim is imádják az irodában, ha ezzel krémezem be a kezem. Szeretem a TBS kézkrémeket, mert krémezés után azonnal beszívódik, rögtön meg tudok bármit fogni, nem kenek vele össze semmit. Ezt az illatot nagyon fogom hiányolni, ha elfogy :'(

2023.02.06. 11:15

Az illata nagyon kellemesen parfümös, de a hidratálása nekem nagyon kevés, főleg télen...

2022.03.05. 22:16

Kezd elegem lenni ebből a vegán, és közben "szeressémindenkitdelegfőképpmagadatplánehaidentitászavarosvagy"-mániából, mert abszolút a minőség rovására megy, már minden csak propaganda. Itt van egy fini illatú kézkrém, ami semennyit nem hidratál. Rúzsnál előny, ha "elfelejtem, hogy rajtam van", kézkrémnél nem. Mármint ne érezzek már kéztetést a hidratálásra percekkel bekenés után.. :-/ (És nincs smirgli kezem) Egyébként a régi szilvás vonal illatban is jobb volt.

Utoljára szerkesztve: 2021.12.21. 12:13 - 2021.12.21. 12:13

Gondoltam, meglepem magam vele, mert kifogyott a munkahelyemen használt krémem. Az illata nagyon megtetszett (annyira, hogy a tusfürdőjének a megvételét is fontolgatom), előzetesen nem nagyon tudtam elképzelni, milyen illat is lehet az, amiben a szilva dominál, de sokkal töményebbre számítottam. Gyorsan beszívódik, nem hagy maga után ragacsos érzetet. A hidratálása átlagos, hozza a márka kézkrémjeitől megszokott színvonalat, igazán kiszáradt bőrre azonban messze nem elegendő.