The Body Shop Teafaolajos BB Krém
tothnono
Teafaolajat tartalmazó, könnyed állagú BB krém, mely hidratálást és természetes, csillogásmentes fedést biztosít a zsíros bőrnek. Nem csak elfedi, hanem kezeli is a pattanásos arcbőrt. Fő hatóanyagát, az antibakteriális hatású bio teafaolajat Közösségi Kereskedelemből szerzik be, Kenyából.
- Zsíros, problémás arcbőrre
- Elfedi a pattanásokat és a bőrhibákat
- Könnyed textúra
- Csillogásmentes, matt hatás
- Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatás
3 árnyalatban kapható
2019.03.01. 14:13
Illata valami mennyei, pattanásos, zsíros bőrre tökéletes, de hosszútávon beül a ráncokba, és írtó nehéz eldolgozni.
2019.02.08. 16:32
Hát igazából nem rossz BB krém a fedése nem túl nagy, de nekem épp elég. Viszont az én bőröm nagyon száraz és ez csak még jobban kiemeli. A másik hibája az hogy az én bőrömön mikor felkenem még teljesen jó de néhány perc múlva elkezd sárgulni ami az én rózsaszínes bőrtónusomon nem mutat jól. :( Nálam előny, hogy jó az illata sokáig elég és egyáltalán nem egy nehéz maszkas hatású BB krém, viszont szerintem a jó tulajdonságai ellenére sem fogom újra venni. Kísérletetek valami újjal! Ezt pedig legfőképp olajosabb bőrű embereknek ajánlanám ugyanis szép matt hatást biztosít!
Utoljára szerkesztve: 2018.10.30. 09:42 - 2018.10.30. 09:41
Ez az első BB krém, amit valaha kipróbáltam, emiatt nem tudom összehasonlítani a többi vetélytársával. Elég alaposan el kell kenni az arcon, mert a pici kis arc pihéknél becsíkozódik, ill. a hajtőnél megülhet, így ezekre oda kell figyelni, habár egy alapozónál szerintem még jobban kell macerálni. Mivel alapvetően krém, így én kézzel viszem fel, lehet hogy azokkal a csodaszivacsokkal könnyebben menne. Egyébként szerintem elég jó egyenletes színt ad az arcnak, viszont arra azért vigyázni kell nap közben, hogy ne kenődjön el (ne nyúlkáljunk az arcunkhoz). A teafaolajos mattító nappali arckrémhez képest ez egy kicsit zsírosabb, így délutánra már lemászik a szemhéjamra is, és ha edzés előtt nem törlöm le, akkor bizony csípi a szemem, mint a veszedelem! Nyáron kevertem a tengeri hínáros fényvédő arckrémmel, szépen elegyedett a kettő. Így halványabb lett a színe, könnyebb volt szépen eloszlatni az arcon. Alapvetően nekem jól reagált rá az arcom, nem képez mitiket, patikat. Mivel kíváncsi természet vagyok, legközelebb szerintem egy másik márkát fogok kipróbálni.
2018.02.01. 15:15
Narancssárga, nagyon szárított és kipattogzott tőle a bőröm, nem vált be nekem. Hozzá kell tennem, hogy amikor vettem, elég vízhiányos és érzékeny volt a bőröm, valószínűleg nem is az én típusomnak való.
2017.12.13. 15:41
Nem jó.... Elég problémás bőröm van egyébként is, és ez még rontott a helyzeten. Ráadásul nagyon csillog tőle a bőröm. Nem veszem újra.
2017.11.21. 19:45
Ez volt a masodik tbs termek amit kiprobaltam a hinaros tonik utan. Pont ugy jartam vele mint az elozovel, nagy piros puklik nottek a fejemre
Piactér