Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Tonymoly Luminous Goddess Aura Make-Up Mist

3.5
Hozzáadva 2016.03.18.by

wishes

Multifunkciónális spray arcra - használható smink előtt és után is

Frissítő, bőrvédő réteget képez az arcon. Segít megőrizni a bőr hidratáltságát, puhaságát.

2014.06.16. 18:59

Wishes macától kaptam, miután ő már lemondott róla. Hát mit ne mondjak.'Szuper termék!' -gondolja az én gondolószervem. :DZsíros, kombinált bőrűeknek, akik nyáron is szeretnek a mosakodás után a húzódó arcukra hidratálót tenni, de nem akarják, hogy az megfulladjon alatta -és-, fontos szempont, hogy gyorsan beszívódjon, ez a termék a jó választás!Én mostanában este használom, és ha elfogy- még a nyáron-, valószínűnek tartom, hogy újravásárolom!Ó, azt mondtam, hogy babaillata van? :) Lágy, édes púderes kis semmiség, de egyszerűen zabálnivaló!Sorstársaimnak ajánlom. És igen, én is utálom a zsíros csillogó bőröm,és nem azon vagyok, hogy még fényesebb legyen, higgyétek el, attól, hogy olaj az egyikk fázisa, nagyon jót tesz a bőrnek! Kisimult, egyenletes, folt-, és gyulladásmentes lesz. Pattanást meg nem okoz hosszútávon sem.

2014.03.26. 15:43

'Hohó, MAX Fix+ dupe!' - gondoltam én'Azt csak szeretnéd' - gondolta volna a termék, ha lenne neki gondolószerveHiába a sok mindenféle olaj és impozáns egyéb összetevő, valamiért nem működik a termék. Rövidtávon úgy tűnik pedig, mintha, mert a bőrön csillogó olaj eltereli az ember figyelmét, de csak átmeneti délibáb a luminous glowing skin effekt. Nem ajánlom :/