bogczi
Multifunkciós fluid, mely hidratál, véd és tonizál egyben. Növeli a bőr rugalmasságát, selymessé és simává varázsolja azt, harcol a bőröregedés ellen. Enyhén citrusos, friss illattal.
2018.05.01. 14:23
Én is csak mintákat kaptam belőle, és ez tök jó, mert az oldalon egyébként a teljes terméket nem lehet megvenni. Na de... Az illata nekem nagyon tetszik, teljesen más, mint amit általában használok, nem meglepő, hisz ez egy férfiaknak készült krém. A hatása, hát tutira hidratál, de gondolom többet kéne használni, és sokáig, hogy a bőröregedéses hatását is láthassam. Mindenesetre jó érzés ha rajtam van.
2017.10.06. 01:11
mintákat kaptam belőle, több használatra (8-10 kb) is elég volt. nekem ez egy semmi extra szérum, jó volt használni, hiszen a plusz hidratálás mindig jó, de nem igazán vettem észre semmi változást - pedig az inci amúgy nagyon jól néz ki, tele van szuper dolgokkal. szívesen elhasználom a további mintákat, ha kapok, de valószínűleg sosem fogom teljesn kiszerelésben megvenni. az illatra rátérve... a "női" termékeket sem kötelező ám telerakni parfümmel, szóval ezt se lenne muszáj, de mint ahogy a reklámokból és a drogériák polcairól tudjuk, a férfiakat csak úgy lehet rávenni az arc- és testápolásra, ha fekete flakonból tudják kinyomni az alpesi gyilkos frissesség szagú akármit...
2017.06.19. 10:39
Kedves előttem véleményezők, nem mondjátok,hogy - legalábbis a nicknevetekből következtetve- nőként férfikozmetikumot kentetek magatokra? :)Persze, hogy férfi parfüm illata van :)
2017.05.10. 08:46
Ez a termék egy csoda, hidratálta azonnal az arcom, egy helyen csípett egy picit, de az egy idő után elmúlt. Sokkal élénkebbnek tűnt a bőröm és feszesebbnek. Nagyon drága sajnos a teljes méretű termék, de valószínűleg spórolok rá és meg fogom venni. Rég hozott már ennyire lázba egy termék.
Utoljára szerkesztve: 2017.03.19. 04:39 - 2017.03.19. 04:37
Mintákat próbálgattam belőle. A bőröm alapvetően kombinált, T-vonalon erősebben zsíros, a szemem sokszor karikás, száraz körülötte a bőr, amitől sokszor kicsit aszottnak néz ki sajnos. Ez a cucc alapvetően olyan, mint egy gél krém, az illata nekem nagyon erős és leszáradás után határozottan férfi parfüm illata van, emiatt a -1 csillag. A többi hatása viszont nekem nagyszerű. Szépen egységesítette a bőrképem, a zsírosodást visszafogta, a száraz foltokat eltüntette, a szemem alatt a bőr egészen kisimult, még reggelente is. Selymes és ápolt tőle az arcom, amolyan luxus érzésem van a használata után. Számomra megéri beilleszteni a rutinomba, szinte kivasalta az arcom és tartósan puhává tette, ami nagy csoda. :)Az ára kicsit húzós, de amúgy nagyon kevés kell belőle, nekem egy minta 4-5 használatra simán elég volt, pedig kicsit többet is kentem, mint kellett volna. :D