Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Patikák

Vichy Slow Âge Arckrém SPF25

3.6
Hozzáadva 2019.10.24.by

eper.288

Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. A SlowÂge hat: a barázdáktól a ráncokig, a bőrfelszín kisimításától a barna foltokig, az arcon megjelenő párnanyomoktól a teltségvesztésig.

A  Vichy laboratórium azokat a jelenségeket tanulmányozta, amelyek a környezet (uv-sugárzás, környezetszennyezés), az érzelmek (stressz, fáradtság) és az életmód hatására halmozódnak fel. Ez a kutatás vezérelte egy olyan nappali arckrém kifejlesztését, amely a bőröregedés kialakulóban lévő jeleit célozza meg.

A Vichy Laboratórium ebben az új formulában egyesítette a Kínában már 2000 éve használt növény antioxidáns kivonatát, a baicalint a bifidusszal és az ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvízzel. SPF 25 fényvédővel. A bőr azonnal hidratált és védett lehet. Rendszeres használattal napról napra segít gyorsítani a bőrfelszín megújulását. A bőr hidratáló rétege megerősödhet és az arcbőr élettel telibb lehet.

Érzékeny bőrre. Hipoallergén. A szemkörnyék ápolására nem alkalmas! Felvitelkor kerülje a szemkörnyéket!

2022.11.24. 14:12

Örökre!!!!! Ez az a termék amit évek múltán is vissza sírsz.! A kezdődő szét nyílt bőrt (amit öregedés első jeleinek mondják) teljes mértékben vissza állította!!!Én azóta is siratom vissza☝️😁. Nem kellett pár évig használjam. Most viszont, újra fogom. Amit tud,azért nem rest ennyi összeget fizetni. Csodaszer !!

2021.11.02. 12:53

termékmintát kaptam nagyon jó az álaga illata veszek belőle tuti :)

2021.02.13. 09:58

Csak egy termékmintát kaptam belőle egy rendelésem mellé. Az illata egyáltalán nem tetszett, sokáig megmaradt. Ezen kívül amikor kentem fel az arcomra darabokban hullott le. Nem venném meg a nagy kiszerelést.

2021.02.02. 16:46

Enyhe csalódás, főleg ahhoz képest, hogy a Vichy termékei általában bejönnek nekem. Tömény illatfelhő, ami még nem lenne akkora gond, mert szerencsére nem bántja az érzékeny bőrömet. Felkenés után egy-két óráig kellemesen hidratált és puha a bőröm, azután azonban kiütköznek száraz, hámló foltok az arcomon. Ha kenek alá boostert, ki tudom tolni ezt az időt, de az egész napot nem bírja ki, utána kell kenni (amihez se időm, se türelmem, ha éppen dolgozom). El fogom használni, de nem veszem majd újra.

2020.10.27. 13:31

Ajándékba kaptam, és én is tovább adtam. Ez mindent elmond szerintem róla.Az összetétele rettenetes ebben az árkategóriában. Alkohol és parfüm is van benne, de kenjük érzékeny bőrre?? Ne már. A fényvédelme alacsony még télre is, és semmi komolyabb ráncra való hatóanyag nincs benne, csak bőrpuhítók, nem csoda hogy hatástalan. Ezt az összetételt max. 3000-3500 HUF-ért tartanám korrektnek.Én 2x kentem magamra, pedig tudtam hogy rémesen reagál a bőröm az alkoholra. Nyilván kiütött, de magamra vetem az első követ 😅A szabad rablás fényes nappal, mert megtehetjük, jó a marketingünk tipikus esete ez a krém

2020.01.16. 12:38

Egy jó kis krém, nem túl zsíros, hidratál, gyorsan beszívódik, kellemes az illata, de ennyi. Az árához képest nem csodaszer.