Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
siss
Hajkiegyenesítő krém új illattal.
Kiszerelés: 100 ml
2016.12.12. 18:12
Goods Marketben vettem nagyon olcsón. Nem hittem, hogy ennyire hatásos lesz. Már hajszárításkor egyenes a hajam, vasalás nélkül. Finom az illata, amit sokáig érezni a hajon, krémes állaga van, nem zsírosítja a hajat, könnyen felvihető, és ápol is. Azt gondolom a Wella egy megbízható márka. Szuper termék, próbáljátok ki.
2015.11.20. 11:22
Nagyon kellemes az illata állagra is finom selymes krém. Viszonylag nagyobb mennyiség kell a derékig érő hajamra ezért gyorsan fogy viszont már szárítás után sokkal egyenesebb a hajam mint alap állapotában, vasalás után pedig a következő hajmosásig finom puha és egyenes a hajam ami nagy csoda nálam.
2015.01.18. 20:24
finom illata van,kellemes krém-állagú. A hajam nem tart tovább,mint amúgy, de az én hajam vasalás után a kövi hajmosásig egyenes (na nem szög, de legaláb nem is göndörödik vissza). Nem tudom megítélni még,hogy mennyire védi a hajam, mindenesetre nem rosszabb,mint más ilyen cucc :)
2014.08.20. 17:55
Finom az illata, nem nehezíti el a hajat . Nem igazán tartja meg a hajam az egyenességet , egy kis párától is behullámosodik , de puhább lesz tőle a hajam , ezért mindig újra veszem .