Testápolók
Lelőhely: Yves rocher márkaboltok

Yves Rocher Le Soin Vegetal Corps Színezett Hidratáló Testápoló

Hozzáadva 2012.09.04.by

Fenolia

Hidratáló testápoló mindennapi használatra. Rendszeres használata mély és hosszantartó barnaságot eredményez.

2019.08.06. 18:00

Nem vált be igazán, az illata kicsit szúrós, már-már kellemetlen nekem, ezért se bírom elhasználni. A barnítós hatást, pedig messziről sem ismeri.2*csak azért, mert valamennyire hidratál.

2017.07.06. 14:12

Évekig barnítottam vele magam májustól augusztusig. Mostanra elfogadtam a fehér színemet.Alaposan kell előtte radírozni, és ügyesen kenni. Előtte a száraz részeket testápolóval bekenni. Utána alaposan kezet mosni. Sajnos nem lesz sehogyan sem egyenletes. Térd, könyök mindig sötétebb valahogy.Ennek volt számomra a legelviselhetőbb illata.

2016.02.22. 19:21

A hófehér bőrömön sajnos nem látszott semmiféle barnító hatás :( ennek ellenére gusztustalanul büdös :(

2015.06.06. 10:03

Hát nekem nem eredményezett hosszantartó barnaságot, de egész jól hidratál, hamar beszívódik, és nincs kellemetlen illata sem.

2012.09.06. 16:21

Világosabb bőrűeknek való változata, testápoló formájában. A második nap már enyhén látszik a hatása, nem természetellenes, egészséges bőrszínt ad- sötétebb bőrön szerintem ez a barnító nem látványos. Ha mindennap használom, kb. a hatodik napon már elkezd kopni, ilyenkor radíroznom kell, mert kezd foltos lenni a bőröm, de nem feltűnően. Nem büdös, semleges illata van, hamar beszívódik és egyik ruhámat sem fogta meg. Összességében jó kis barnítós testápoló, de nagyon-nagyon gyorsan fogy….talán akciósan megéri.