Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Yves rocher márkaboltok

Yves Rocher Serum Vegetal 3 Nappali Krém

3.8
Hozzáadva 2017.01.11.by

anita

Ráncok ellen a mindennapi fiatalságért. Azonnali tündöklő arcszín a gyöngyházformulának már az első használatkor. 1 hónap után láthatóan kisimítja a mély ráncokat, a bőr hidratált, rugalmas és selymes tapintású lesz.

2017.01.05. 15:48

Mintát kaptam ajándékba, kellemetlen az illata, és nekem rohadtul irritált.

2016.11.23. 15:06

Nekem ez a krém sajnos nem jött be, kicsi apró pattanásaim lettek tőle - grízes lett a homlokom. Tetszik az illata, az állaga nekem kicsit sűrű, ha mint nappali krémet értékelem. A fényvédő jó dolog benne.Dekoltázsra még jó, úgy hogy arra használtam el.

2016.11.15. 22:23

Ezt a krémet 40 év fölött ajánlják ránctalanításra, nem értem, 20-30 körüliek miért használják. Ennyi idős bőrre egy hidratáló krém már nem elég, ez nem is az, azért zsírosabb állagú, de érettebb bőrre ilyen kell!

2016.10.20. 06:39

Amióta bejöttek a hűvösebb idők az arcbőröm is érzékenyebb, és ez a krém nagyon jó rá. Gyorsan beszívódott, nem ragacsos, nem maszk szerű, szóval nekem elnyerte a tetszésemet. Ajánlom mindenkinek akinek szárazabb a bőre, de szerintem a zsírosabb bőrűek kerüljék!

2016.09.26. 16:09

Kicsi, 10 ml-es kiszerelés van meg belőle.Több nem is kell, mert így utazásra pont tökéletes.Tömény, mű illata van. Ragacsos lesz tőle a fejem, kell neki egy kis idő, amíg beszívódik. A célnak megfelel, 2-3 napokat kibírok vele. Csak a szárazabb részekre teszek, mert nem igénylek belőle sokat. :)

2014.07.23. 11:59

Nekem nem jött be ez a krém , nagyon nehéz,sűrű . Érdekes az éjszakai változat sokkal könnyebb .