Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Maniac
40+
2022.03.01. 14:05
Mintát kaptam. Ánizsos illata van. Nekem nem szimpi ez a krém, a márka sáfrányos arckréme nagyjából hasonló, de jobb összetevőkkel és illattal. Ez a semmilyen fényvédelem meg tényleg felesleges bele.
2020.12.09. 07:11
Hát... nem egészen értem, hogy ennek a krémnek mi a célcsoportja. Nagyon száraz bőrre nem lesz elég, zsíros vagy normál bőrre sok (nekem egy idő után le kellett mosnom), a "közepesen száraz" bőrt célozza meg szerintem. Talán. Nem tetszik, hogy "fényvédelem" van benne - 10 SPF semmit nem ér, úgyis kell mellé naptejet használni, akkor meg minek rakjuk bele az UV-filtereket? Felesleges irritációs kockázat. Nem veszek ebből többet, ha elfogy a termékminta.