Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

3.8
Hozzáadva 2012.11.05.by

dorcus89

Száraz és normál bőrre.

• Pótolja az értékes tápanyagokat.
  • Segíti a bőr regenerálódását.
  • Védi a bőrt és megóvja a kiszáradástól.
  • Nagyszerű bőrnyugatató hatással rendelkezik.
  • Segítségével a bőr puha és hidratált marad.
  • A bőr rugalmasságát és simaságát szemmel láthatóan helyreállítja.

Kiszerelés: 50 ml

2023.01.09. 21:20

Nagyon szeretem, elég száraz a bőröm, gyönyörűen rendbe teszi. Jó zsíros, úgyhogy inkább télre való szerintem

2022.06.13. 10:37

Szuper kis krém, és ugyan nem nyúlok érte minden nap, már csak a kedvező ára miatt is újra fogom venni, mert hámlasztás után pl mindig felkenem. Testes és sűrű, nappalra csak akkor használom, ha otthon vagyok, és sminkelni sem próbáltam még rá eddig, így nem tudom, hogyan teljesít ezen a téren. Állandó nappali krémként nem tudnám elképzelni. Ki kell tapasztalni, hogy mennyit használjon belőle az ember, nekem nem extrém száraz a bőröm, kis mennyiség bőven elég. Lassan szívódik be, és enyhe - de teljesen bírható- zsírosabb érzetet hagy maga után. Ezek miatt szerintem nem sok embernek fog beválni, tudom, hogy sokan nem szeretik az ilyen nehéz, olajos hidratálókat.

2016.08.08. 17:24

Én 2 hete használom ezt a krémet, de ámulok, hogy a kombinált bőröm mennyire beszívja pedig nem spórolok vele... Hidratálásra tökéletes. Egyébként az olíva miatt vettem meg. Eddig 4csillag

2014.09.03. 13:19

Nekem nagyon bejött ez a krém. Nappalra és estére is ezt használom, nem zsíros, könnyen beszívódik a bőrömbe. Kellemes hamvas az arcom tőle, végre nincsenek pattanásaim, már BB krémet sem használok! Életteli, ragyogó lett az arcom amióta használom.

2013.07.07. 12:55

Elég nehéz krém, de igazán száraz bőrre szerintem ideális. Az illatát imádom, olyan kis természetes)

2013.07.04. 12:20

Csomagban vettem a testvajjal (ami fantasztikus), ez viszont rettentően nehezen szívódik fel, estére sem szívesen használom. Csak a kellemes illata miatt kap 2 csillagot. :(