ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Triclocarban

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(2 - 3 - közepes)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Antibakteriális és gombaellenes szer, amelyet a személyi higiénés termékek tartalmaznak, például antibakterális szappanok és különféle lemosók. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy rezisztenssé tehet bizonyos baktériumokat az antibiotikumokkal szemben és valószínűsíthetően még a környezetre is kedvezőtlen hatást gyakorol. A kozmetikumokban való használata napjainkban már nem jellemző.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.