Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
lovecreams
Limitált kiadás
Fényűzően kényeztető ápolás aranyló csillámhatással a kezek számára
A gondosan válogatott, természetes összetevőket – ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó aranyvessző-kivonatot, sheavajat és olívaolajat – tartalmazó formula ápolja az igénybe vett kezeket. Receptúrája ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó aloe verát és növényi glicerint tartalmaz, mely nedvességgel tölti fel és selymessé teszi a bőrt. Illata kényezteti az érzékeket is.
2019.12.13. 07:25
Én a csillámok miatt vettem meg. Bár mindent összecsillámoz (arcot, sötét ruhadarabokat), én mégis nagyon szeretem. Fele ennyi Glitzer-rel is működne. Nagyon finom az illata, kisimítja a kézfejet, a körömágy bőrét is rendben tartja. A drogéria utolsó két darabjából vettem meg az egyiket. Majd pár nap múlva ismét arra jártam, mivel nem vitte el senki az utolsót, én megtettem. És de jól tettem! Imádom. "Glitzer macht das Leben schöner"
2018.11.23. 13:08
Imádom! Csodás csillogást eredményez, gyorsan beszívódik, szépen hidratál és még az illata is szuper! 5*, téli újravevős termék!
2018.06.29. 08:14
Annnyira széép! Már a csomagolása is megfogott, és még hogy csillámok is vannak benne egyszerűen kell. De elgondolkoztam hogy kell-e nekem egy 20. kézkrém szóval ott hagytam. Mikor mentünk a barátnőmmel dm-ezni ,,enyhe'' utalásokat tettem hogy ez milyen gyönyörű. Vette az adást, és karácsonyra meg kaptam tőle :3 Aztán utánpótlást kaptam a tesómtól is szülinapomra, szóval el vagyok látva. De végül a lényeg, meg vagyok elégedve a hidratáló képességével. Az illata számomra nem is tudom... Hát nem ez lesz a kedvenc illatom. Olyan édes, de szerintem mégis van egy olyan citromos beütése. Apró pici csillámok vannak benne, ami szerintem varázslatossá teszi.
2018.02.14. 14:09
Én nagyon szerettem, sajnos már jó ideje elfogyott. A hidratálásával meg voltam elégedve, de igazából az vonzott benne, hogy csillámos. Az illata igazi karácsonyi illat, imádom a vanília illatú kozmetikumokat.
2018.02.13. 13:22
Valóban rá van írva, hogy csillámos, de persze én ezt vásárlás közben nem szúrtam ki. Őszintén szólva fel sem merül bennem, hogy egy kézkrémben csillámok lehetnek. Egy nyári bronzos olajnál, testápolónál még értem, de hogy egy kézkrémben. Sajnos emiatt gyorsan kukában is landolt, miután a ruhám, a gyönyörű bőrkesztyűm is csillámos lett. Ápoló tulajdonságai sem annyira kiemelkedőek, hogy megmenthették volna. Én nem ajánlom, bármelyik állandó Alverdés kézkrém ezerszer jobb.
Utoljára szerkesztve: 2018.02.10. 21:09 - 2018.02.10. 21:09
A nyári limitáltat nagyon szerettem, ez csábított a csillámok miatt. Ugyan megszaglásztam az üzletben, de ugye kézre csak vásárlás után kentem, hát ez valami irdatlan büdös. Soha többet!!! Mióta megvettem a szekrényen áll, néha a lánykám kér belőle a csillánok miatt de legszívesebben kidobnám. :(