Fog- és szájápolók

Amway Glister Fogkrém

4.2
Hozzáadva 2020.11.23.by

bokihugi

Sokoldalú, fluoridos fogkrém, amely a rendszeres fogmosás során eltávolítja a lepedéket.

• SYLODENT*-et tartalmaz, a silica tisztító és fényesítő összetevő
  • Fluoridot tartalmaz
  • Frissíti a leheletet
  • Segít eltávolítani a felszíni foltokat és elszíneződéseket.
  • Rendszeres használata segít eltávolítani a lepedéket és ellenállóbbá teszi a fogakat a savakkal szemben.
  • Segít megelőzni a fogszuvasodást.

2024.07.26. 14:45

Évek óta használom, nem vérzik tőle az ínyem es az íze sem tolakodóan mentolos.Szerintem jobb, mint a bolti fogkrémek.

2024.03.04. 12:06

2023-ban megujitottak az egesz Glister termekcsaladot, elotte is nagyon szerettem, de most megkapta a hivatalos “plant based” 🌱 jelzot. Mivel koncentralt, surubb az allaga a boltban kaphato tarsainal, ezert sokaig eleg. Kicsi borsoszemnyit kell a fogkefere tenni, igy mi 2-en kozel 6 honapig hasznalunk egy tubussal (200ml) rendszeres fogmosas mellett. Nem hasznalunk mas fogkremet mellette, mindent tud, amit tudnia kell.

2019.11.07. 11:52

Olyan érzés, mitha egy aloe vera-s polipot masszíroznék szét a számban. Ami ízt hagy a számban kb. azt is fedi az előbbi leírás.

2019.11.06. 19:47

Sok Amway termékkel vagyok nagyon elégedett, ez nem tartozik közéjük. Amennyire jónak érzem a szájvizét, ezt annyira nem. Hatásra nagyjából egy középkategóriás fogkrémnek felel meg, és nem érzem a használat után tisztának a fogaim tőle. Egy ideig újrarendelgettem, aztán lett egy jobb.

2019.09.21. 11:46

Ennél sokkal jobb fogkrémek is vannak ennyiér. Nekem elvárás az, hogy reggel amikor felkelek még mentolos legyen a szám és ezzel nem az. Visszatérek a régi fogkrémemhez.

2019.03.20. 08:44

Nagyon szuper ez a fogkrém. Szerintem jó a kiszerelése is, a hatása is nagyon jó. Nagyon megéri az árát. :)