antiaging
A krémes, mégis áttetsző gélkrém egy univerzális hidratáló, amely egész évben alkalmazható és már egyetlen használat után kifejti előnyös hatását. Minden bőrtípusra, így érzékeny bőrre is alkalmas, és bőrtípustól függetlenül hidratált, puhább és simább megjelenésű bőrt eredményez.
Természetes tengeri összetevői felszívják a felesleges zsírt, pótolják a száraz területek nedvességtartalmát, így kielégítik a kombinált bőr igényeit.
Gyorsan felszívódik és már egyetlen használat után azonnal, 197%-kal fokozza a bőr hidratáltságát, így a bőr egészségesebb és ragyogóbb megjelenésű lesz. Akár 24 órán át tartó hidratálást biztosít.
2021.11.26. 20:55
Az egyik legjobb hidratáló krém (volt). Sajnos ebben a kiszerelésben és névvel már nem elérhető, utolsó cseppjeit használom, de imádom. Nem olcsó, de nem is különösebben drága ahhoz képest mit tud és milyen sokáig elég. Mikor először használtam az fogalmazódott meg bennem, hogy mosolyog az arcbőröm, mikor felkenem. Extra gyorsan beszívódik, kiváló sminkalapnak is, ugyanakkor ha nem sminkelek rá is gyönyörű textúrájú bőrt hagy maga után. Egyszerűen tökéletes! Kombinált arcbőröm van egyébként, de tökéletesen passzol hozzá. Amint megtaláltam melyik új elnevezésű krémbe zárták ezt a csodát, biztos feltöltöm és ajánlom szeretettel mindekinek, bárkinek 35 éves korig.
2021.02.19. 12:32
Legjobb hidratáló krém, amit valaha próbáltam! Extra könnyed, lágy a textúrája, így egyszerű használni, ráadásul borsónyi kell csak belőle. Illata is szuper (norvég Fjord-víz van benne), alig érezhető, és az én száraz bőrömre kiválóan megfelelt (télen mondjuk inkább a bőrfeltöltő 3 cseppeset használom, ami tégelyes, mert akkor szárazabb a bőröm, de azt is imádom), 1 éve rendeltem és még mindig van benne.
2017.04.18. 12:12
Ajándékba kaptam, de valószínűleg újat fogok venni ha elfogy. Nagyon könnyű a textúrája és egyáltalán nem lesz zsíros tőle a bőröm. Nagyon szeretem használni a HYDRA-V szemkörnyékápolóval együtt.
2016.09.19. 19:26
Száraz, vízhiányos fehér, érzékeny bőröm van. Csak kíváncsiságból próbáltam ki, mert szerencsére ebből is lehet mintát rendelni, de gondoltam adok neki egy esélyt. Kellemes csalódás ért, és sikerült rászoknom, mert 75 ml-es kiszerelésével és 13400 ft-os árával igazán megfizethető. Kb. fél évig elegendő lesz.