ginaaa91
Az egyedi keverék intenzív azonnali színt biztosít a karamell és feketedióhéj miatt. A koffein, áfonyakivonat és glicerin javítja a bőrtónust. Szagsemlegesítő technológia:az ausztrál teafaolaj küzd a szoláriumszag ellen.
2023.07.16. 13:21
Az illatáért nem vagyok oda különösebben, viszont szép színe lesz a bőrömnek tőle, főleg a lábaimon veszem észre, hogy használ, de ugye nyilván egy-két alkalom még nem csinál tavaszt, folyamatosan kell menni és használni, de én elégedett vagyok ezzel a krémmel.