Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
minaya
Szoláriumozás előtti 15x bronzosító száraz bőrre, semleges illatú
4 féle prémium kozmetikum legértékesebb összetevőit együttesen tartalmazó 15x-ös bronzósító szoláriumkrém. Az AussieDark™ bronzosító technológia a mély, sötét színért felelős, és biztosítja a tökéletes strandra kész megjelenést. A DHA és a természetes bronzosítók gazdag kombinációja azonnali, valamint egyben késleltetett színt varázsolnak, és garantáltan feltűnő színt okoznak.
Australian Gold termékeknél már elterjedt technológia, a Native Acacia egyedülálló tápanyagokban gazdag összetevő, mely magas szintű hidratáló összetevőket tartalmaz, így 24 órán át hidratálja a bőrt a hosszantartó, gazdag szín érdekében. A macadamia dió és a vitaminok kombinációjának köszönhetően a bőr kifinomult ápolásban részesül, és csodásan sima lesz. A kifejlesztett hidratáló összetevők és a vitaminok keveréke intenzív hidratálást eredményeznek a hosszantartó szín érdekében, és biztosítják a puhaságot a sötét, és csodásan sima bőrért. Ideális száraz bőrű szoláriumozóknak!
2015.04.12. 14:26
A prowl-hez hasonlóan ő is jó,bár rajtam hagyott egy-két foltot,pedig alaposan beledolgoztam a bőrömbe. Ami a szineredményt illeti,szerintem érdemesebb középhaladóknak használni,mert erős szolizáshoz már nem elég,sőt,inkább szárit. Nekem megér egy erős 3-ast.