Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Hidratáló krémek
BB Krémek
Sminkek arcra
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Clearskin Olajmentes BB Krém Búza- és Teafakivonattal

3.6
Hozzáadva 2022.03.07.by

Kaminoai

Olajmentes BB krém, mely búza- és teafakivonattal segít egyenletesebbé tenni a bőr tónusát.

• elfedi a bőrhibákat
  • kezeli a pattanásokat, csökkenti azok méretét és kinézetét
  • segít megelőzni az új pattanások kialakulását

2 árnyalatban kapható

2020.07.14. 11:09

Sokáig használtam, elhasználtam belőle 2-3 tubussal is, de nem fogom újravenni. Jól fed igazából, a bőrömnek kicsit sötét és nagyon szárít, kiemeli a száraz részeket, hiába hidratálok alá. Igazából nem túl jó termék.

2019.11.26. 18:06

Nagyon-nagyon szeretem, persze nincs tökéletes fedése, de nem is alapozónak készült. Egyenletes színű lesz tőle az arcbőröm, a medium árnyalattal meg természetesen lehet bronzosítani.

2019.11.12. 20:47

Sokáig használtam a régi csomagolásos verziót, imádtam. Nem volt nagy fedése, de pont elég volt. Ez az új csomagolás biztos új összetevőket tartalmaz mert fullra kihozta a pattanásaimat... nem lesz újravevős így már :(

2019.07.12. 13:10

Nekem szépen egységesíti a bőrszínt, kicsit jobban fed, mint a Nutra Effects BB krém. Mattít, nem szárít, mondjuk én teszek alá hidratáló szérumot. Sminkelni is tudok rá, ha kell, nem gyűlik össze a ráncokban.

2019.05.28. 18:35

Borzalom. Kinyomom, elkezdem felkenni az arcomra már meg is száradt,nem lehet normálisan eldolgozni, baromira szárítja a bőrt, a fedése nem ér semmit, direkt rákerestem erre a termékre,hogy lehúzhassam, a legnagyobb pénzkidobás volt amit valaha elkövettem.

2019.03.28. 21:46

Meg örültem, hogy olaj mentes BB krém végre! De sajnos csalódás volt, nehézkes eloszlatni és par óra után elkezd le pörögni az arcomról. Biztosan nem veszem újra.