kocosfox
Kényeztető testápolás az Encanto Fascinating testpermet illatával.
2022.09.07. 15:26
Mintát kaptam belőle a rendelésem mellé. Gyorsan, könnyen beszívódott, ennél több hidratálást a normál bőröm nem igényel, mint amit ez tud. Az illata borzasztóan emlékeztet valamire, de nem sikerült rájönnöm, mire. Kellemes testápoló, kis luxust lehet vele csempészni a szürke hétköznapokba, mindennapos használatra nekem sok lenne már :)
2021.12.13. 10:51
Szerintem az AVON-nál ez a testápoló termékcsalád több szempontból is a legjobb.Kedvező az ára és nagyon-nagyon jó illata van az összes színűnek. Több óra elteltével is érződik a bőrön és szuper dolog, hogy lehet hozzá testpermetet és tusfürdőt is kapni. :)
2021.09.21. 20:36
I M Á D O MCsupa nagybetűvel.Már pontosan nem is tudom mikor, de az egyik rendelésem mellé, két termék mintát kaptam ajándékba. Az egyik ez a testápoló volt, a másik pedig a világos rózsaszín (ami egyébként nem nyerte el illatra a tetszésem).Miután elhasználtam a két kis zacskót, rögtön tudtam, hogy nekem kell az utánpótlás a kék verzióból. Viszont sajnos nagyon sokáig nem lehetett kapni, de tavaly augusztusban szerencsére hozzá jutottam egy teljes flakonhoz. A bőröm csak úgy issza magába, nem hagy ragacsos, zsíros érzetet maga után, és a következő tusolásig bőven - bőven érezni az illatát. Nagyon tartós, jól hidratál, nem mellesleg az illata is valami csoda. Csak ajánlani tudom*5
2021.06.12. 07:04
Most érkezett meg a megrendelésemben. Ma reggel ki is próbáltam, már nagyon kíváncsi voltam erre a termékre. Nagyon tetszik a termék külseje, megoldása. Ilyen jellegű pumpás testápolót még nem használtam, szerintem nagyon egyedi és különleges. Jó sűrű a testápoló krém állaga, az illata a jade virág Fastinatng illatcsalád illata. Nekem tetszik. De még majd meglátom, huzamosabb, néhány hét használat után milyen lesz.Szuper!
Utoljára szerkesztve: 2021.02.09. 17:02 - 2021.02.09. 17:02
Kizárólag az illata miatt rendeltem meg, mert szerintem nagyon finom, de különben egy totál átlagos testápoló. Semmi extrát nem tud. A pumpás kiszerelés praktikus!
2020.08.28. 09:01
Teljesen átlagos testápoló. Én a testápolókat az illat miatt is szeretem használni, nem csak a testápoló hatásuk miatt. Mivel sok testápoló illata érződik hosszantartóan a bőrön is, sokszor parfümöt is használok. Számomra ez a testápoló nem hagyott mély nyomot sem illatban, sem hatásban. Van sok jobb testápoló is.