Sminkek szemre

Avon Mark Big & Daring Dúsító Szempillaspirál

2.5
Hozzáadva 2024.01.17.by

andi91

Akár 6-szor dúsabbnak tűnő szempillákat eredményez (13-121 számú, műszempillákon végzett fizikai vizsgálat alapján). Nem csomósodik, nem pereg le, nem maszatolódik.

• Hajlított dúsító spirálkefe: illeszkedik a szempillasor természetes ívéhez, miközben a többszintű, ék alakú sörték végigsiklanak minden egyes szempillán és különválasztva festik be őket a tövektől a végekig.
  • Innovatív gélkrém formula: a simább és könnyen építhető formula kollagénnel, keratinnal és proteinekkel segít dús hatást nyújtani a szempilláknak, miközben rugalmas és puha érzetet biztosít számukra.

2021.02.08. 21:16

Már megvan egy ideje, így tudok véleményt mondani róla hosszú távról. Először tökéletes volt, majd minden használatkor egyre több festék ragadt az aplikátorra, így a pillákra is. Emiatt mindig lehúztam a szélén a felesleget előtte. Sajnos ez sem jó megoldás sokáig. Majd múlt hónapban kimostam az egész kefét, és rengeteg festéktől megszabadult. Utána nagyon finom volt megint a felvitele. Szóval hogy szép pillákat csináljon mindig ki kellene mosni, vagy pár alkalmanta. Nem veszem újra emiatt, pedig nem lenne rossz szerintem.

2019.07.24. 19:08

Életem eddigi legrosszabb szempillaspirálja. Nem nyújtja azt, amit ígér, ráadásul rendkívül nehéz lemosni, mindennapos használatra inkább árt, mint használ. Sajnos nem tudom ezt a terméket ajánlani

2019.01.21. 20:15

Nem szívesen nyúlok hozzá, töb okból is. Ez egyik az, hogy nagyon csomósodik, amit a saját keféjével lehetetlen szétválasztani. A másik az, hogy pár óra múlva hihetetlenül potyog, fél napot se bír ki, max 2 órát. Emelett viszont nehéz lemosni, másnap is fekete tőle a szemem körül és mintha a pilláim se szeretnék, hullanak tőle. Összességében, mivel az ígéretével ellentétben csomósodik is és potyog is, nem szívesen ajánlanám és én se fogom újravenni.

2018.08.11. 18:09

Nekem nem igazán vált be. Csomóban állt össze tőle a szempillám, nem tudtam vele szépen kifesteni, napközben pedig lepergett róla.

2017.12.31. 18:30

Nem a termék hibája, de valamelyik összetevőjére allergiás lehetek vagy nem is tudom, mert használat után egyből megkönnyezek, mintha a szemem a Niagara vízesés lenne, így odaadtam a Nővéremnek, akinek az egyik kedvence lett.

2017.12.31. 10:39

BOTRÁNY!!! Ennyire rossz minőségű szempillaspirálom még nem volt, és ezt teljes mértékben pénzkidobásnak tartom! A keféje jó lenne, de a festék..... többszőr át kell vele menni hogy látszódjon, keményre szárad meg és ezáltal nem lesz rugalmas a pillám, azaz amint hozzá érek azonnal pereg le és szinte törik. (Szinte fájnak a pilláim) Peregni magától is pereg, és emellé nagyon nehezen szedhető le szemfestéklemosóval is, és ha esetleg le is jön, úgy a sajátom is jön vele.... az AVON márka teljesen leírta magát nálam (nem csak ezzel a termékükkel)