Pakolások, Hámlasztók

4.7
Hozzáadva 2016.08.23.by

csillag1219

2018.05.01. 15:57

Nagyon jó volt, jó pár tubussal elhasználtam, az utolsó most fogyott el. :( Nem annyira durván zsíros a bőröm, de azért a T-vonalban én is megküzdök ezzel a problémával. Ez a maszk szépen tisztított, leszárította a pattanásokat. Lemosása nem egyszerű, de egy nedves szivaccsal még a radírozást is letudtam vele. Használata után nem kiáltott a bőröm hidratálásért a szokásosnál jobban, nem pirosodott ki. Az utóbbi egy évben szép lassan felépítettem egy kisebb bőrápolási rutint, de azért néha-néha ez mégis belefért, így ha újra kapható lesz, biztos, hogy fogok vásárolni belőle.

2017.05.12. 19:08

AZ egyik kedvencem az avontól. Szépen radíroz, pakolásnak is nagyszerű. Mattít, beszívja a zsírt. Nagyszerű

2015.11.26. 17:37

Nekem nagyon tetszik, főleg, hogy radíroz, amikor lemosom. Ezt nagyon jól össze hozták:)

2015.09.03. 06:35

Én nem használtam, mivel nem kompatibilis a bőrtípusommal, viszont zsírosabb bőrű tesóm a tonik mellé beszerezte és neki ez nagyon bevált, ennél már csak a clear skin hűsítős pórustisztító radír lett nagyobb kedvence... Mivel tesóm nem krémmániázik, így a nevében, helyette, tőle kapja az 5 csillagot a termék :)

2015.05.06. 16:56

Megvagyok elégedve vele. Nagyon gyorsan zsírosodik az arcom a T vonalban. Ez segít. Heti 1 alkalommal használom. Nekem segített. :) Mellette használom a Solutions Complete Balance Day nappali arckrémet reggel. Eddig nem igazán váltak be az avonos krémek, de ez megérdemli a csillagos 5-öst! :)Bátran ajánlom mindenkinek akinek zsíros vagy kombinált a bőre! :)

2015.02.04. 13:07

nagyon bevált, helyreállítja az arcom vízháztartását és tényleg nem zsírosodik olyan hamar a bőröm utána. Heti 1x elég nekem használni. Ki fogom próbálni Csirip74 módszertét, ha tényleg jó a mitesszerekre :)