Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
kissbarbara1990
Barackolajjal.
2020.09.17. 14:15
Nagyon finom lágy barackos illata van és rendkívül jòl hidratál. Hihetetlenül bársonyossá teszi a bőrt. Keves mennyiség is elegendo belole, ha normál (nem száraz) bőrre használjuk. Kicsit drága, de én nem bántam meg h megvettem mert nagyon szeretem használni. Kaptam mellé pár arckrém mintát is a biothermes eladótól, hát azok mondjuk katasztrofálisak :D
2019.09.24. 06:13
Luxus érzés luxus áron. Isteni illata van, én a barackot érzem ki belőle. Tartalmas krém, mégis könnyű eloszlatni és gyorsan felszívódik. A pumpás adagolója is tök jó, nem köpköd, megfelelő mennyiséget adagol. Az eredmény egy kellemes illatfelhőbe burkolt, pihepuha bőr. Az olajtartalma miatt én őszre-télre fogom használni, nyárra marad a könnyebb állagú testvére.
Utoljára szerkesztve: 2019.12.12. 08:50 - 2019.06.18. 19:54
Az illata nagyon jó, barackos. Bársonyossá, simává teszi a bőröm. AZ összetevőkkel viszont nem vagyok megelégedve...