Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
andrea.horvath79
Vízálló kéz- és körömápoló krém. Különleges hidratáló hatóanyagok és F-vitamin tartalmának köszönhetően megakadályozza a kéz kiszáradását, ápolja és erősíti a körömágyat.
2020.12.09. 11:58
Normál hétköznapokra tökéletes kézkrém. Kellemes az illata, gyorsan beszívódik és hosszan tartóan, alaposan hidratál. Sajnos azonban a téli időszakban, kombinálva a koronavírus miatti állandó kézmosással és fertőtlenítéssel, már egy picit kevés, de valamivel alacsonyabb igénybevétel mellett egy tökéletes megoldás.
2019.05.02. 18:09
Jól hidratál, kellemes állagú és illatú, nem szükséges minden nap használnom, nem hagy ragacsos érzetet se...igazából nem tudok rosszat mondani róla, de szerintem nem éri meg ezt az árat.
Utoljára szerkesztve: 2019.02.12. 20:43 - 2019.02.12. 20:39
Tàskàba dobàlós 50ml kiszerelésem van csak belőle, de ha elfogy, valószínűleg újra ezt veszem meg. Ugyan nagyon nem olcsó, de pici kell belőle, jól hidratàl, nem illatmentes (részemről nem is elvàràs), de nem erős vagy zavaró az illata, mint sok màsiknak, és pillanatok alatt beszívódik mindenféle zsìros érzet nélkül, ami napközben ugye nem hàtràny. Nem mondom, hogy nincs jobb, mert van.. de annak màr nem tudom a nevét 😅 (ès évek óta üzletben sem làttam)Simàn 5 csillagos. Ès aki az àra miatt vonna le egy csillagot.. az egyszerűen vegyen olcsóbbat és meg is van oldva a probléma 😂(Mondjuk az itt kiìrt àr tényleg horror, külföldön alig több mint felébe kerül.. azért nem mindegy..)
Utoljára szerkesztve: 2018.01.06. 09:27 - 2016.07.16. 04:14
A Clarins kézkrém után,a Biotherm kézkrém a legjobb. Kellemes az állaga és az illata is egyaránt,könnyen felszívódik,gazdaságos. Nagyon kevés kell belőle,és elég sokáig volt elég. Valóban puhábbá varázsolja a kezet. Nagyon szerettem.
2015.12.29. 13:33
A Mikulás hozta, nagyon jól hidratál, beszívódik, kellemes illatú.
2015.01.28. 17:12
Ajándékba kaptam, az ára egy kisebb szívroham, viszont megéri, mert utolsó cseppig beszívódik és a legnagyobb hidegben is istenien hidratál. Az illata is nagyon finom, beszívódás után is érződik, nekem tipikus "anyu keze" illat.