Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
jampiangel
Ez a kiöblítést nem igénylő ápoló segít megoldani a gubancolódást, szárazságot és töredezést. Hat értékes olajjal gazdagítva lágyítja, selymessé teszi a hajat és véd a töredezéstől. Ezen felül UV védő funkciót is ellát, hogy a hajat védje a napsugárzás okozta kiszáradástól.
2025.01.04. 12:11
Egy termékcsomag részeként jutottam, hozzá. Brutálisan menő illata van, amit sokáig érezni. Soha, egyetlen hővédő permettől nem volt ilyen puha a hajam. Száraz hajon is tökéletesen működik.
2022.09.02. 09:27
Ez az egyik, ha nem a kedvenc hajápolási termékem, nagyon jó illata van, hidratálja és puhává teszi a hajamat.
2022.07.24. 09:20
Imádom. Nagyon könnyen ki tudom fésülni tőle a hajam, selymes és hidratalt érzetet ad a hajamnak, mikor elfogyott nagyon észre vettem a hiányát. Igazi plusz pont, hogy hővédő is van benne. Újra vettem a nagy kiszerelést.
2022.07.09. 13:28
Lassan egy éve használgatok egy nagy kiszerelést, így az árát szerintem eléggé megérte. Nekem nem tesz akkora csodát, mint a hajolaja, de kellemes a használata. Puha, fényes, jóillatú lesz tőle a hajam, hővédőként, UV-védő leave-inként szoktam leginkább használni, szépen ápolja a hajamat. Nem biztos, hogy újra fogom vásárolni, mert jelenleg is kísérletezek más leave-inekkel, de ha semmi sem válik be jobban, akkor vissza fogok térni hozzá.
2022.06.30. 06:40
Egy ajánlóban láttam meg a terméket, ami véd valamennyire a nap ellen. Festett hajam van, így nem bánom, ha kap egy kis extra védelmet. Az ápolás is jól jön, bár nem kifejezetten száraz a hajam. A kisebb kiszerelést mertem csak megrendelni, de ez is sokáig kitart majd. A tenyerembe fújom, és úgy viszem fel a hajamra. Isteni illata van, csodásan puha lesz tőle a hajam, és nem nehezíti el vagy zsírosítja, talán picit könnyebb is kifésülni utána. A napvédelemről nyilván még nem tudok nyilatkozni, ahhoz hosszabb távú használat kell. De ápolásban eddig jól teljesít.
2022.06.08. 06:46
Nagyon szeretem. A hajamat szépen hidratálja és nem nehezíti el. A tenyerembe szoktam fújni és úgy dolgozom el a hajamban. Gondolkozom az újravételén.