Tarzicia
Limitált kiadás
A kollekció 8 színből áll, 4 szín a Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour sorozatból, és 4 szín a Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Colour sorozatból.
Utoljára szerkesztve: 2020.08.12. 16:01 - 2020.08.12. 15:57
347 Camélia Fuchsia (a luminous matte lip sorozatból). Jellemzően az én színem, klasszikus fukszia, ez az az árnyalat, ami mellett él az arcom, a fogaim pedig a fehérnél is fehérebbnek tűnnek. Az utóbbi hetekben szinte csak ezt használtam, egyrészt a színe miatt, másrészt pedig a készletemből ez egy olyan darab, ami a maszkviseléssel kompatibilis, ha felteszem és utána leveszem a maszkot, akkor nem kenődik szét az élénk árnyalat az ajkaimon. A csomagolás hasonló a többi Allure csomagolásához, lakkfekete tok, rugós megoldással, a különbség a végén lévő aranyszínű, kaméliát ábrázoló dombornyomás. A használata nagyon egyszerű, mert nem tűr meg semmit maga mellett, az egyetlen rúzsom eddig, ami a MAC lip prep+prime-t nem bírja, csúnyább lesz vele. Szimplán csak fel kell tenni az ajkakra, tökéletesen tartja a kontúrját még az én rácosodó számon is, ezért ajakceruzára sincs szükség, sőt, az is csak ront rajta. Nagyon tartós, még akkor is, ha ivás során nyomot hagy a pohár szélén, a szájról mégsem nem tűnik el. A végeredmény bársonyosan matt felület, szikrázó szín, szép. Ugyanakkor ha normál időket élnénk és választani kéne, akkor inkább a Guerlain Rouge G-t választanám, nekem a kicsit fényesebb, sugárzóbb finish és a krémesebb állag jobban bejön. A viselet kényelmes, nem cserepesedik ki a szám alatta, nem húzódik a bőr. Fontos előző este az ajkak bőrét egy jó ajakápolóval gazdagon bekenegetni és akkor nem lesz semmi baj másnap sem. Szép a szín, jó kézbevenni, szívesen használom, mindennel együtt mégis csak négy csillagot osztok neki, több kedvesebb rúzsom is van ennél.