Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
hajnalka39
2021.12.10. 17:30
Egy hete használom ezt a krémet, nemcsak éjszaka, hanem nappal is. Éjszaka néha még arcolajat is teszek alá, úgy masszírozom be a borsónyi mennyiséget spatulával. Reggel csak ezt a krémet teszem fel, és fölé sminkelek, vagy ha nem, akkor fényvédőt használok. Az én bőrömre tökéletes, abszolút csodaszer. Nemcsak hidratálja, és megszüntet minden szárazságot, de mintha a kontúrjaimon is javított volna. Néha rácsodálkozom a tükörképemre, mintha legalább öt évet fiatalított volna rajtam, ami az én koromban már számít :-) a sminket is nagyon szépen viseli. Borsos ára ellenére nem bántam meg, hogy megvettem. Amíg tart ez a csoda hatás, újra veszem.
Utoljára szerkesztve: 2017.11.16. 07:01 - 2017.11.16. 07:00
Friss illatú, tartalmas krém. Az arcbőr szomjasságát gyorsan enyhíti, de nekem elég nehezen szívódik be. Akkor is zsíros érzetű az arcom sokáig, ha egész keveset használok belőle. Ennek a kispárna látja kárát, mert ugye éjszakai krém, mikor máskor kenném, mint este, vigyázz állásban meg mégsem alhatok. A hidratáló hatás ugyanakkor reggelre szűkösen tart csak ki, a bőr reggel kicsit húzódik, pedig még nincsenek is nagy hidegek.