orchidea8627
Többfunkciós ajakápoló, mely természetes csillogást és halvány színt kölcsönöz. Három különböző rétege akár 72 órán át hidratál és azonnal kisimítja a finom vonalakat az ajkakon, selymes, kényelmes érzetet hagyva maga után.
6 árnyalatban kapható
2023.03.12. 19:59
A valaha volt legjobb ajakápoló. Enyhén szinez csak, inkább csak aranyt fényt ad a számnak a black honey árnyalat; nagyon szépen csillog. Órákon át érzem a számon, ennek ellenére egyáltalán nem ragad, nagyon puha, szinte bársonyos érzetű. Egy kis nasi sem szedi le, az ivás meg sem kottyan neki.
Utoljára szerkesztve: 2022.02.09. 16:41 - 2022.02.09. 16:37
Meglepett, de elolvasva értem, miért "utálta" mindenki. Nekem pont bejött, funkciónként írom, miért:Dekor: a csillámossága diszkrét, de kimondottam szép és tartós. A színezettsége szerintem is komolytalan, Black Honey és Dragon fruit verzióban próbáltam, van halvány különbség, de a színtelen árnyalatairól beszélünk. Cserébe kopás/felszívódás után nem marad utána száraz színanyag, mint más színezett balzsamok után szokott - ahogy a száraz-cserepes bőrön az ki tud csapódni, vállalhatatlan, szóval örülök, hogy ez a termék nem csinálja.Ajakápoló: akár vérzésig száradó ajkamra feltéve azonnal és órákon át jól érzi magát a bőröm, egyben kulturáltan néz ki,szintén órákon át. Kismillió ajakbalzsamot próbáltam, a legtöbb eltűnik seperc alatt, onnantól lángol a bőröm (tipik: LRP Cica, bármelyik natúrkozm., vaseline lips), egy másik csapat rajta marad, de mentolos-kámforos-akármis és folyamatosan marja a sérült bőröm (tipik: Carmex). Ehhez képest a Clinique-től lenyugszik, összességében egészségesebb lesz.Ettől ez nem lesz ideális dekorkozmetikum, de hiányossága számomra előny, olyannyira, hogy a borsos árát is inkább kifizetem, bár a leértékelés ráfér az árcédulára.
2021.10.13. 10:35
Dragon fruit árnyalatban birtoklom....ennek tényleg nincs színe,csak csillog.Nem hidratál,egy minimális időre puhítja az ajkakat.Ezt tudja egy sima Labello töredék áron,sőt....senkinek nem ajánlom,vannak ennél sokkal jobb hatású és árú termékek a piacon.Max. nincs ráírva,hogy Clinique,de na bumm....
2021.06.27. 19:13
Olvastam, hogy nem intenzív a színe, de hogy ennyire???Kellemes illatú, állagú, nem ragad, de picit szárítja az ajkakat.
2020.09.30. 10:16
8400 Ft.... hál istennek fél áron vettem,de nem, még így sem éri meg. Nem táplál,a színe kopik...egyszerűen nem...