Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

3.9
Hozzáadva 2023.11.17.by

gigi

30 ml és 50 ml

Célzottan regenerálja azt, amit szükséges. Az eredmény: egyenletesebb bőrszín, a sötét foltok, a fakóság, a ráncok és vonalak enyhülése és feszesebb bőr. A valódi áttörést jelentő intelligens szérum különböző, egymással együttműködő technológiákat alkalmaz a célzott regenerálásért.

19 000 Ft és 27 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2022.06.02. 10:15 - 2022.06.02. 10:13

Igazából 7 ml-es termékmintát kaptam belőle vásárlásom mellé ajándékba, így tudtam kipróbálni ezt a szérumot. Megmondom őszintén, nem voltam elájulva a textúrájától. Nagy konzekvenciákat nem tudok levonni a hatásáról, hiszen pár alkalomra volt elég a termék. Viszont abszolút nem szívta be az arcbőröm, mondhatni megállt rajta, ragacsos utóérzetet hagyva. Nem láttam használata után semmi pozitív változást úgy hirtelenjében, talán még azt is kimondhatom, hogy nem igazán kedvelte a bőröm. Elhasználtam a pár alkalom alatt, de biztos vagyok benne, hogy nem vásárolnám meg full size termékként. Viszont pozitívuma a terméknek, hogy minimális illata van, szinte semmi, nagyon visszafogott, abszolút tolerálható.

2021.04.08. 12:28

Isteni érzés, felvive már szebb tőle a bőröm. Saját családjában a nappali krémmel tökéletesen működik. Ilyen szép már régen volt a bőröm.Nem olcsó, de egy jó akcióval mindenképpen ajánlom a megvételét!

2021.01.03. 22:06

Azt hiszem kezdjük a legelején.: az ára, kétségtelen számomra, hogy 15ml-hez képest borsos... Anti-Gravity Eye Cream-et szerettem volna kipróbálni, jó dolgokat írtak róla, de a Hölgy a boltban azt mondta, hogy kifogytak belőle és nem tudja mikor lesz pótlás így hát ezt ajánlotta helyette. Igazából, extra hatása nincsen, De nekem még nincs is szükségem rá. Hidratál szépen, gyorsan beszívódik, nem ragad!Ha őszinte akarok lenni én nem tudok rá rosszat mondani 🙂 Az ára miatt megy a 4⭐️

2020.09.03. 07:18

Az elődjét a Laser focus-t imádtam az egy álom szérum volt! Persze mindent ami jó azt egyből meg kell szüntetni és hát lett egy kevésbé remek utódja...Nagyon drága, tömény szilikon, vacak illattal. Nem igazán látok jó hatást sem...

2020.02.26. 16:20

Annyira ígéretesnek láttam az összetevőit, hogy a sok szilikon ellenére megvettem. De nem tudtam használni, csak időszakosan. Mert rendszeres használat mellett a sok szilikon, ahogy megült a bőröm tetején, eltömítette a pórusaimat, és pattanások jöttek. Így ritkán használva, de elkenegettem, de így a hatásáról nem tudok nyilatkozni, ilyen hébe-hóba használat mellett. 4 csillag, mert akinek bírja a bőre a szilikont, annak biztosan hosszú távon remek!

Utoljára szerkesztve: 2020.01.17. 12:56 - 2020.01.17. 12:53

Páromnak vásároltam a Müllerben parfümöt és ahhoz kaptam egy neszeszernyi kis mintát ebből a termékcsaládból.Nappali - éjszakai krém, szérum és lemosó. A krémek nehezek, nekem pöttyös lett az arcom egy éjszakai használattól, de a párom érzékeny száraz bőre szereti. :)Viszont a szérum... Nem olvastam el mit is tartalmaz az a tubus, én azt gondoltam szemránckrém. Nagyon hidratálja a szemkörnyékemet, és mikor fogyóban volt gondoltam annyira fantasztikus a hatása ( csak ettől az egy kencétől, nem szárad ki a korrektortól és az alapozástól :), hogy megnézem mennyibe kerül , hát megdöbbentem, hogy ez szérum :). De hát kit érdekel ha ilyen jó nekem arra amire én használom :) Nekem bevált szemkörnyékére, még napközben is felfrissítem vele.