Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Zkyra
Bőrsimító, ráncfeltöltő, hosszan tartó sminkalap, mely akár önmagában is használható a rendkívül természetes, selyem hatású végeredményért.
2020.07.16. 07:11
Pórusokat szépen elfedi, selymes hatást ad, könnyű rá alapozni. Nagyon kevés kell belőle, így már az ára is barátságosabb lehet, hiszen sokáig kitart. Talán higiéniai szempontból nem fogom újra megvásárolni.
Utoljára szerkesztve: 2020.04.05. 08:54 - 2019.03.30. 16:25
Update: Februárban fogyott el, és rögtön újra is vettem, még mindig nagy a szerelem:)2019 március: Dráganak tűnik a méretéhez képest, bár én leértékelve vettem a Notinon. De két hét használat után, azt mondom, jó sokáig elég lesz ez a mennyiség, egyáltalán nem kell sok belőle. Szépen halványítja a nagy pólusokat, akinek nem olyan extra nagyok, talán még szebb alapot csinál. Jó kis selymes alapot biztosít az alapozónak.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.