Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
Collien
Segít mérsékelni a narancsbőr tüneteit, így a bőr megjelenése ismét feszes és sima lesz.
Utoljára szerkesztve: 2020.04.28. 05:06 - 2020.04.27. 13:10
Ajándékba kaptam anyukámtól, valamilyen csomagba kapta ő is pluszban. Sajnos tényleg tartós wc illatosító illata van. Egy krém soha nem fog tudni kezdeni semmit a narancsbőrrel. Helyes életmód az egyetlen megoldás az orvosi beavatkozáson kívül szerintem. Büdös testápolónak meg drága. :DÉrzésre picit hűsítő mint egy kámforos gél, csak jóval többe kerül. Érzékeny/száraz esetleg ekcémás bőrre semmiképpen nem használnám.
2019.02.26. 20:13
Borzalmas illata van. Wc illatosito es olcso kolni egyvelege, raadasul tartos is. igy a hatasarol nem tudok beszamolni, mert egyszer es egyben utoljara kentem magamra.
2018.08.08. 11:54
Két hete használom, a notino-n tudtam beszerezni. Egyszerűen isteni az illata, nem tudok vele betelni. Nekem csökkent a narancsbőröm mióta ezt használom, viszont én sportolok is mellette, szóval nem csak a krémre hagyatkozom. Tudom, nem olcsó, de cserébe kapsz egy 400 ml terméket, és nagyon praktikus az adagolója is. Én tuti újra fogom venni.
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.