Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
blackmoonday
Ránctalanító és intenzíven tápláló készítmény. Használata 35-60 év közötti korosztály részére ajánlott. Mérsékli az UV sugárzás okozta sejtkárosodást. Már az első használat után, a bőr intenzíven táplált és teljesen hidratált. 4 héten belül érezhető hatás. A természetes kollagén termelés felerősödik, feszesebb bőrt és kisimított ráncokat ígér. Reggelre a bőr kipihent, megújult, rugalmas és puha lesz. Dermatológusok által tesztelt.
2019.01.06. 14:18
Tökéletes krém. Természetes illata van, beszívódik, nem tapad, nem ragad. Felkenés után érezni, ahogy "dolgozik". Most kezdtem, és maradok a termékcsaládnál.
2018.10.21. 23:14
Nem tetszik sem az illata,sem az állaga.Eredmény nulla.Eladom.
Utoljára szerkesztve: 2018.07.19. 23:25 - 2018.07.19. 23:25
Tegnap írtam róla véleményt, de mára eltűnt.?? Mindegy. A krém nem éri meg az árát, nem csinál szinte semmit. Hidratál, de sem feszesebb sem kipihentebb nem lett tőle az arcom. Ráadásul az illata nagyon erős és mű, egyáltalán nem tetszik. Nem is értem, minek illatosítják. Elhasználom, de biztos, hogy nem veszem újra.