Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
UnVraiAnge
A Dior 2011-es őszi kollekciójának kombinált palettája. mely Smoking White és Smoking Blue árnyalatokban érhető el. A paletta 4 szemhéjpúdert és 1 szájfényt tartalmaz.
Kiszerelés: 5,5 g
2012.03.08. 07:28
Nagyon tetszett, ajándékba kaptam. De szerintem 22 ezer forintért egy kicsit drága. Pigmentált színek, tartós fedés, csillogó tekintete eredményez. Ajánlom!
2011.09.19. 15:50
Én csak parfümériában néztem de a csomagoláson kívül semmi extra , ez egy drága (20 ezer Ft ) kis semmiség.A márka szégyenének is hívhatnánk.
Utoljára szerkesztve: 2011.07.26. 13:13 - 2011.07.26. 12:23
A többi Dior szemhéjpúderrel ellentétben ez egy hatalmas csalódás volt a számomra. A csomagolás gyönyörű, de a púderek és a szájfény már annál kevésbé. A színek textúrája olyan akár a száraz krétapor, pigmentáltsága pedig egyszerűen nincs is nekik, így nem is lehet, de nincs is értelme használni őket. A színezett ajakbalzsam, mert én inkább annak nevezném, pedig említésre sem méltó egyiknél sem. Olyanok akár az ízesített vazelin, amit bármelyik drogériában fillérekért lehet kapni. Nem is hiszem, hogy van értelme tovább ragozni, hisz a külsején kívül semmi pozitívumot nem tudok elmondani, de 70$-ért azért elég jó fülbevalókat is lehet kapni.