Jelizz
Puhító hatással megvédi és hidratálja a bőrt
2017.03.20. 01:35
Szolizás utánra kerestem vmi "erős" testápolót, ami mélyen hidratálja a bőrt, mert a barnító pigmentek a hidratált bőrön "tapadnak" a legjobban a kozmetikusom véleménye alapján :) akkor találtam rá erre a finom illatú, mély hidratáló testvajra, amitől tényleg igazán puha lesz még az én extra száraz bőröm is :) csak ajánlani tudom :)
Utoljára szerkesztve: 2013.07.24. 08:26 - 2013.07.24. 08:25
Egy barátnőmtől kaptam ajándékba ezt a krémet, és majdnem azzal a lendülettel adtam oda anyukámnak, ugyanis nekem nem száraz a bőröm, az ilyen "intenzív" jelzővel hirdetett testápolók mindig túl soknak, túl zsírosnak bizonyulnak. Nade! Ez nem az! Hihetetlenül jó kis krém, abszolút gyorsan beszívódik, és nem marad utána zsíros érzés. Az illatát is imádom! Nagyon sokáig elég, nekem egy icipicitől is már puha és hidratált lesz a bőröm. Ilyenkor, a nagy kánikulában sem éreztem túl soknak, ami óriási meglepetés volt. Sokáig tudnék még áradozni róla, de inkább vegyétek meg, és győződjetek meg róla ti is! :) Jár az 5 csillag!