Hajápolók

Dove Nourishing Oil Care Argánolajos Balzsam

4.3
Hozzáadva 2013.01.12.by

doramora

Tápláló argán olaj tartalmának köszönhetően simává, rugalmassá és egészséges tapintásúvá varázsolja haját. Az egyedülállóan könnyű és kisméretű Nutri-Oils formula gyorsan beszívódik a hajszálakba, és esszenciális tápanyagokkal tölti fel azokat, miközben javítja a hajszálak szerkezetét is. A tápláló olajok hatására a haj gyönyörűen simává, fényessé és energikussá válik.

2019.03.14. 17:13

Egyenetlen bőrfelszín

Nagyon jól puhította a hajam, és kezelhetőbb is lett. Viszont hamar zsírosodott a hajam tőle.

2019.03.06. 20:20

Száraz bőr
Túlérzékenység

1€-ért jutottam hozzá két bontatlan flakonhoz, nem hiszem, hogy megvettem volna teljes áron. Soha nem vettem még Dove hajápolót (meg nagyon mást se, leszámítva az original deot, amit imádok, és nemrég egy próbaképp megvásárolt bőrradírt), fogalmam sincs, miért. Az illata érdekes, elsőre az állaga is meglepett, pontosabban a színe. Már fél éve szilikonmentes pakolásokat használok (nem tudatosan, így jött ki), így reflexből egy hatalmas adagot öntöttem a tenyerembe. Aztán meg szidtam magam, most már biztos a fejemre fog lapulni a vékonyszálú hajam. Egyelőre nem lapul, jó jel. Körülbelül 5 percig volt a hajamon (az egy perces hatóidőben nem hiszek), puha lett szárítás után, de nem jobban, mint más olcsóbb (az eredeti árra gondolok), szebb összetevős termékekkel - az övéivel ugyanis ijesztgetni lehet. Majd természetes fényben reggel felmérem, mivel valahogy mattnak látom az egyébként kifejezetten fényes hajam. Reménykedtem benne, hogy olyan lesz, mint a 2 éve a forgalomból kivont, és azóta is pótolhatatlan Pantene tubusos hajpakolásom, de valahogy nem érzem a várt párhuzamot (tudat alatt az motivált, hogy ez is arany-fehér és tubusos - tudom, nem túl kövezetes). Elképzelhetőnek tartom, hogy továbbadom a második flakont, hacsak hirtelen nem győz meg. Lehet, velem van a baj, ha ennyien szeretik.

2018.09.29. 09:11

Vízhiány

Pár éve vettem egyet, semmit nem csinált a hajammal, mindegy volt hogy használtam-e vagy sem. Végül odaadtam Édesanyámnak, aki szintén használta egy darabig, majd a kukában végezte a kb. félig lévő flakon.

2018.04.21. 12:23

Tág pórusok

A legjobb balzsam, amivel dolgom volt. Imádtam, sokkal jobb, mint a flakonos balzsam. Nem lett zsíros a hajam, de mégis könnyen kezelhető lett a használat után. Sajnos az utóbbi időben eléggé felment az ára, így kipróbáltam mást is, de bár ne tettem volna, mert a flakonostól könnyebben zsírosodik a hajam és nem is ilyen hatékony számomra. Most meg már alig alig találom ezt a fajtát. Azért remélem még nem vonták ki a forgalmonból.

Utoljára szerkesztve: 2017.07.13. 00:09 - 2017.07.13. 00:08

Egyenetlen bőrfelszín

Egyszer régen volt nekem egy ilyenem de nem igazán jött be. Az illata se győzött meg de a hatása sem annyira. Végül a párom használta el azt hiszem. Plusz most nézem az összetevőket... biztos hogy nem venném újra.

2017.05.03. 10:13

Vízhiány

Nekem sem jött be, sajnos inkább szárítja a hajam, mintsem mélyen táplálná. Semmivel nem jobb, mint egy átlagos balzsam.