Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
juditkaa70
Az arckrém kihasználja az arcbőr természetes éjszakai megújulási ciklusát, a regenerációs folyamatok irányításával több szinten redukálva a ráncokat és elszíneződéseket. Az innovatív Pigment-Block komplex hatékonyan korrigálja a pigmentált foltokat és egységesíti a bőrszínt. Az arckrémben található szignál matrikinek növelik a sejtközötti mátrix fehérjék termelését, és javítja az arcbőr kollagéntermelését. A szferikus hialuronsav garantálja, hogy a ráncok kisimulnak a bőr rugalmassága és hidratáltsága pedig láthatóan javu. A B3-vitamin, és a gyümölcskivonatok táplálják a bőrt és helyreállítják az arc természetes fényét.
2024.07.06. 15:41
1,5 ml mintát kaptam belőle kipróbálásra, ez ahhoz nem volt elég, hogy a fehérítő hatását is tudjam tesztelni, éjszakai krémnek azonban teljesen megfelelt. Friss, virágos illatú, fehér színű krém. A bőrömet jól hidratálta, könnyen beszívódott, kényelmes krémnek találtam. Ha kapnék még belőle, akkor szívesen elhasználnám, de megvenni nem fogom.
2023.07.14. 13:39
Nappalra és éjszakára is használom, nagyon kevés kell belőle. Ez az első krém, ami pl. dermaplenning után sem csípi a bőrömet. Alig van illata, de az kellemes és hamar elillan. Jól hidratál, de nem az a nagyon testes krém mégsem, smink alá is szuper, nekem még semmivel sem kukacosodott pedig elég sok alapozóval, primerrel használtam (Pl. Luminous silk, Mufe..). És valóban ,,fehérít,,...na nem lettem hófehérke tőle, de a pattanások utána pigmentációt jelentősen csökkentette. Mostanában brutál drága, de Notinón szokott lenni akció, akkor érdemes beruházni rá.