Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
dgyongyi93
Dr. Konopka különleges növényi eredetű, 52. számú bio olajával és bio vasfűkivonattal. Hidratálja, táplálja és revitalizálja a száraz, festett hajat.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.
2017.11.03. 19:21
Szép összetevő lista, szép csomagolás, kedvező ár, diszkrét de finom, gyógynövényes illat. Kissé meglepődtem első használatkor hogy inkább vizes hatású, mintsem nehéz, olajos állagú. Felkenve nem igen lehet érezni, hogy ott van a hajon így én elég sokat használok a hátközépig érő hajamra. Általában fél órát szoktam rajtahagyni, 5-7 perc hatóidő szerintem a legtöbb balzsam esetében nem elegendő. A hatását tekintve szép, fényes lesz a végeredmény, de különösebb hidratálást vagy puhítást nem tapasztaltam. Mindenesetre tovább kísérletezem vele, addig is megkapja a 4 csillagot.