Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
musume
Gazdagon pigmentált, krémes Jumbo szemceruzák stick (csavaros) kiszerelésben. A festék E-vitaminnal dúsított, így a szem körüli finom területet nem szárítja ki. Könnyen siklik a bőrön, nem húzza azt. Érdemes lefixálni porral, de önmagában is használható. Vízvonalra is tehető, de nem vízálló. Gyors satírozáshoz kitűnően alkalmas.
Kiszerelés: 3 g
2016.04.02. 07:54
Volt ilyen,sajnos a tapasztalat hasonló volt az itt írtakhoz:egyszerűen alig látszott és egyáltalán nem volt tartós. Kár érte,mert nagyon szépen pigmentált klassz színekben gyártják...
2014.04.16. 15:07
A legborzalmasabb ELF, amit idáig használtam. 4 termékét próbáltam ki, de éppen elég volt arra, hogy leszűrjem, ez a márka nem nekem való. Olcsó, bár annyira mégsem, hisz mostmár ennyiért jót is lehet kapni. Én nem ajánlom ezt a márkát, de egy próbát megér, ha valakit meggyőzött :-)
2014.04.16. 14:58
Ilyen rossz minőségű sminktermékkel még nem találkoztam. Nehéz feltenni (a leírásban a "könnyen siklik a bőrön" nem feltétlen igaz). Majd miután nagy nehezen sikerült elérni valami színt a szemhéjon kb. 15 perc és eltűnik. Alappal, vagy anélkül, mindegy neki. Azt gondoltam talán helyettesíthetem vele a color tattoo-t, de sajnos nemhogy helyettesítésre....de konkrétan tényleg semmire nem használható. Vízvonalra még nem próbáltam, és ezek után nem is fogom. Ez az első termékem ettől a márkától....viszont ezek után nem hinném, hogy mást is szívesen kipróbálnék tőlük.
Utoljára szerkesztve: 2013.10.22. 16:59 - 2013.10.22. 16:28
Eddig nem csalódtam e.l.f.-es termékben, de ez pocsék. Perceken át küszködtem, legalább 6x áthúztam a szemhéjamon míg egy kicsit intenzívebb lett a színe, a végeredmény még így se lett tökéletes, foltos maradt. Rásegítettem ecsettel, egy hajszálnyit jobb lett a helyzet. Először alap nélkül használtam, délutánra teljesen összegyűlt a redőimben. Másodszor szemhéjalapozóval próbálkoztam, de ismét ez lett a vége. Nem mondok le róla ha már megvettem, megkeresem a megoldást. Így viszont egyenlőre pénzkidobás :(