Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Stina
A Dikla körömerősítő krém E-vitamin és B5-provitamin tartalmának köszönhetően táplálja, regenerálja és erősíti a körmöket. Rendszeres használatával a körmeökszebbek, egészségesebbek és erősebbek lesznek.
Utoljára szerkesztve: 2017.04.29. 12:33 - 2017.04.29. 12:32
Nagyon szerettem ezt a krémet, igazi csodaszer, rengeteg tubussal elhasználtam, ameddig hosszú körmöket növesztettem, must have volt.A Nevena gyár licensszel gyártotta Szerbiában, de úgy tudom, hogy már nem gyártják ott.Tudja esetleg valaki, hogy lehet fellelni? mert én nagyon régen nem találkoztam vele.
Utoljára szerkesztve: 2011.06.07. 19:07 - 2011.05.26. 15:44
A '60-as '70-es éveket idéző csomagolás ne riasszon senkit vissza, ez a krém CSODASZER!!! Mindenkinek ajánlom, akinek rétegeződő, könnyen szakadó, puha, lassan növekvő körme van. Gyors pozitív változást eredményez. És az ára is kedvező, nagyjából 600 ft az 50 ml-es tubus. A buktató ott van, hogy tudtommal Magyarországon nem kapható. A krémet Szerbiában gyártják (bár ha minden igaz, akkor Svájcban is gyártják ugyanezen a néven), és ott minden gyógyszertárban vagy nagyobb üzletben, bevásárlóközpontban kapható.