realet
2022.05.21. 18:40
Nekem az a fajta van, amelyiknek rózsaszín a teteje. Ajándékba kaptam, én ennyit nem költenék egy krémre és bevallom, nem is fűztem hozzá nagy reményeket, de kellemesen csalódtam. Zsírosodásra hajlamos a bőröm, de ez a krém olyan szépen lemattítja, hogy még reggel sem olyan zsíros, mint előtte. Csak este használom egyébként, reggel nekem nem kell a hidratálás. Jól kombinálható a G&G niacinamidjával és szalicilsavas szérumjával. Hidratál, mert a bőröm puha tőle, de valahogy képes kontrollálni a zsírosságát is. Nem irritál, pedig tartottam tőle, mert vannak benne irritatív anyagok, amiket inkább kerülök. Illata nagyon visszafogott, éppen csak addig érezni, amíg be nem szívja a bőröm. Újravenni valószínűleg nem fogom, de egy opcióként mindig ott lesz, hogy ezt bátran választhatom.
2019.01.27. 21:17
A zöld színűt használom. Finom illatú, keveset kell a bőrre kenni, hogy ne ragadjon. Pihe puha lesz tőle.
2018.07.06. 18:31
Ajandekba kaptam.mangámtól nem vettem volba meg az ara miatt.sajnos nem vettem eszre srmmi valtozast,pedig már 1,5honapja használom kb.
Utoljára szerkesztve: 2018.07.05. 08:19 - 2018.07.05. 08:06
Itt olvasottak miatt rendeltem meg nagy reménnyel mert a szaraz bőrömre bármit kentem nem hídratalt eléggé és van egy heg is arcomon.Errol a kremrol azt írtak 2het után látszik az eredmény.Háát első probalasra nagyon tetszett szépen feltöltötte a szaraz részeket de 4nap alatt úgy megszokta a bőröm hogy már nem volt elég a szaraz részeknél.4het használat után elmondtam a kozmetikusomnak,hogy ilyet használok mire ő azt mondta ilyen csiganyalka krémet tudok venni nála is :D ráadásul sokkal jobb is.megvettem.(bielenda power of nature arckezeles befejező kreme) imádom na ő tényleg hidratal és ráadásul olcsóbban vettem mint a vitovit krémet! A hegem elképesztő de alig látszik már pedig 15eve szereztem Lehet az En bőröm túl kényes most mert szoptatom a kisbabam...ilyenkor máshogy működik a testünk Mivel még van a vitovit kremből ezért reggelente ezt használom estére pedig a bielendat és így nagyon szép a bőröm nincsenek szemet szúró szaraz részek Nem rossz termek de számomra kiderült ,hogy a kozmetikus termekben sokkal több a hatóanyag!A vitovit illata mint egy olcsó férfi kölni(szörnyű)A bielenda terméké isteni és azert tudjuk ,hogy ez nem mindegy :)
2018.05.14. 11:32
Már vagy az ötödik tégellyel használom, és nagyon szeretem. Halványítja a foltokat, hegeket, szépen lehet rá sminkelni. Nekem folyamatosan újravevős!
2018.02.28. 09:39
1 hónapja használom, eddig csodákat még nem tudok róla írni, de talán mintha már enyhén javította volna a bőrhibáimat. Estére nem sajnálom az arcomat jó vastagon bekenni, hamar beszívódik, reggel pedig alapozó alá is használok egy keveset, nem zsírosodik/ténylik tőle a bőröm. Előtte a bőrhibáimra használtam drágább, pl. vichy termékeket, de azok annyit sem javítottak rajta, mint pl. most ez a csigakrém. Nyilván a bőrhibákhoz idő kell, ezért most kitartóan használom, mindenképp rendelni fogok még belőle.