„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
juditkaa70
Független klinikai teszteken bizonyított öregedésgátló nappali krém intenzív változata kifejezetten száraz és/vagy dehidratált bőrre. A fogalommá vált krém képes látványosan csökkenteni a ráncok mélységét, javítani a bőr feszességén, tónusán és nedvességtartalmán 15 napon belül. A sejtstruktúrát támogató, epidermisz erősítő mediterrán alga, a Padina Pavonica, a porphyridium és a chlorella együttese, valamint kakaó és napraforgó kivonat biztosít intenzív hidratálást és gátolja az öregedést.
2018.06.15. 06:29
Az Elemis nagyon felkapott luxus markanak szamit Angliaban... gondoltam akkor valami jo dolog fog tortenni a borommel, hat ez sajna nem jott be. Probaltam a sima es a rich verziojat is,nekem egyik sem hoztam amit kellett. A borom abszolut nem volt hidratalt egyiktol sem es az illata sem tetszett ( cukros, edeskes, viragos) mindez ugy hogy nem szaraz a borom. Nagy csalodas volt Az ara egyebkent m: 80 font az 50ml es 110font a 100ml.. Adok ket csillagot mert az allaga jo es a tegely szep...
2016.11.25. 21:54
Komplett Elemis arcápolási programot használok január óta. Soha nem volt még ilyen szép a bőröm. Teljesen kisimultak az apró barázdák, üde, feszes, babapopsi érzetű lett a bőröm. Maga a krém nagyon könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után. Hétköznapokon alapozót sem kell használnom, olyan széppé varázsolja a bőrömet! Kevés kell csak belőle, így nagyon sokáig elég. Nagy kiszerelésű krémet vettem, január óta használom és már látom, hogy legalább egy évig elég lesz. Az ára borsos, de egy évre elosztva már elviselhető. Ugyanazt tudom mondani, mint a többi Elemis terméknél: a bőröm imádja, én is imádom, ha tehetem, akkor most már csak ezt fogom használni!
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.